Cine a vrut să-l facă “pozitiv” pe secretarul general al judeţului?

19 noiembrie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Sorina Popa

Secretarul general al judeţului, Daniel Dan (foto), a fost pus, ieri, în situaţia de a-şi linişti rudele, prietenii, dar şi colegii, după ce pe un site din Valea Jiului a apărut infor­maţia cum că acesta ar fi pozitiv Covid.
Secretarul general al judeţului a fost nevoit, astfel, să le răspundă tuturor celor care l-au sunat să-l întrebe cum se simte, dar şi să-şi informeze şefii că nu are Covid, că nici măcar nu s-a testat şi, deci, că informaţia este eronată.
„Nici măcar nu a fost nevoie să mă testez. Am fost pus într-o situaţie penibilă. Vă daţi seama ce spuneau colegii despre mine? Uite, e pozitiv, dar vine la birou. Particip la tot felul de şedinţe, ce au zis cei cu care am fost la aceste şedinţe? Nu e normal să publici o asemenea ştire, fără să o verifici. Mai ales în situaţia în care ne aflăm, cu tot felul de alarme, de frici, nu e momentul să bagi spaimă în oameni gratuit”, a spus Daniel Dan, secretarul general al judeţului, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Secretul general nu s-a testat deloc până acum, deci nu putea să existe varianta că el este infectat sau nu cu noul virus. Şi con­ducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a dat ieri o dezminţire în acest sens:
„Cu privire la informaţia apărută în pu­blicaţia <<Gazeta de dimineaţă>>, în data de 19 noiembrie 2020, la adresa https://gddhd.ro/actualitate/secretarul-judetului-diagnosticat-cu-covid-19/ conform căreia secretarul general al judeţului Hunedoara, domnul Dan Daniel, ar fi fost infectat cu virusul Sars-CoV-2 şi confirmat în acest sens prin test la în­ceputul acestei săptămâni, precizăm că această informaţie NU este reală. În aceste condiţii, în vederea unei corecte informări a publicului, Consiliul Judeţean Hunedoara solicită corectarea de îndată a greşelilor de informare din articolul menţionat, prin pu­blicarea prezentei dezminţiri. De ase­me­nea, secretarul general al judeţului îşi rezervă dreptul de a se apăra pe cale legală având în vedere prejudiciul creat”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei judeţene.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A crescut numărul infectaţilor cu Covid-19 la Termocentrala Mintia

Rata de infectare cu Covid a scăzut la nivelul judeţului ajungând ieri la 2,99 la mia de locuitori, arată datele...

Numărul sportivilor participanți la Olimpiadă nu se reduce

Numărul sportivilor ce vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Tokyo nu va fi redus, a asigurat miercuri John...

UEFA a decis: Naționala de fotbal a României a câștigat cu 3-0 meciul cu Norvegia

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis, miercuri, să acorde echipei României victoria la ''masa verde'', cu...

Închide