Cine a vrut să-l facă “pozitiv” pe secretarul general al judeţului?

Sorina Popa

Secretarul general al judeţului, Daniel Dan (foto), a fost pus, ieri, în situaţia de a-şi linişti rudele, prietenii, dar şi colegii, după ce pe un site din Valea Jiului a apărut infor­maţia cum că acesta ar fi pozitiv Covid.
Secretarul general al judeţului a fost nevoit, astfel, să le răspundă tuturor celor care l-au sunat să-l întrebe cum se simte, dar şi să-şi informeze şefii că nu are Covid, că nici măcar nu s-a testat şi, deci, că informaţia este eronată.
„Nici măcar nu a fost nevoie să mă testez. Am fost pus într-o situaţie penibilă. Vă daţi seama ce spuneau colegii despre mine? Uite, e pozitiv, dar vine la birou. Particip la tot felul de şedinţe, ce au zis cei cu care am fost la aceste şedinţe? Nu e normal să publici o asemenea ştire, fără să o verifici. Mai ales în situaţia în care ne aflăm, cu tot felul de alarme, de frici, nu e momentul să bagi spaimă în oameni gratuit”, a spus Daniel Dan, secretarul general al judeţului, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.
Secretul general nu s-a testat deloc până acum, deci nu putea să existe varianta că el este infectat sau nu cu noul virus. Şi con­ducerea Consiliului Judeţean Hunedoara a dat ieri o dezminţire în acest sens:
„Cu privire la informaţia apărută în pu­blicaţia <<Gazeta de dimineaţă>>, în data de 19 noiembrie 2020, la adresa https://gddhd.ro/actualitate/secretarul-judetului-diagnosticat-cu-covid-19/ conform căreia secretarul general al judeţului Hunedoara, domnul Dan Daniel, ar fi fost infectat cu virusul Sars-CoV-2 şi confirmat în acest sens prin test la în­ceputul acestei săptămâni, precizăm că această informaţie NU este reală. În aceste condiţii, în vederea unei corecte informări a publicului, Consiliul Judeţean Hunedoara solicită corectarea de îndată a greşelilor de informare din articolul menţionat, prin pu­blicarea prezentei dezminţiri. De ase­me­nea, secretarul general al judeţului îşi rezervă dreptul de a se apăra pe cale legală având în vedere prejudiciul creat”, se arată într-un comunicat de presă al instituţiei judeţene.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare