A crescut numărul infectaţilor cu Covid-19 la Termocentrala Mintia

19 noiembrie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Rata de infectare cu Covid a scăzut la nivelul judeţului ajungând ieri la 2,99 la mia de locuitori, arată datele furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.
Sunt 2.696 de hunedoreni declaraţi pozitivi în prezent, dintre care 413 sunt internaţi. În judeţ, avem 293 de localităţi unde incidenţa este sub 1,5 la 1000 de locuitori, 41 cu incidenţa înte 1,5 şi 3 la 1000 de locuitori şi 140 de localităţi cu in­cidenţa peste 3 la mia de locuitori. Sunt 26 de focare în judeţ. Unul dintre ele este la Complexul Energetic Hunedoara. Astfel, la Termocentrala Mintia numărul salariaţilor infectaţi cu noul virus a crescut de la 8 la 21 de persoane. La Exploatarea Minieră Lupeni sunt 17 pozitivi la Covid, iar la Ex­ploatarea Minieră Vulcan sunt 9 infectaţi.
Se pare că angajaţii de la Termocentrala Mintia sunt nemulţumiţi, după ce peste 20 de colegi din rândul celor de la exploatare s-au infectat. Oamenii spun că locurile „peri­cu­loase” sunt vestiarele şi băile. (A. Năstase)

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Viorel Salan spune:

    Igiena n-am fost niciodată partea lor tare,ca și la Apaprod dealtfel dar csf,ncsf.Deși ai fi zis că măcar pe timpul pandemiei să mai miște ceva.Dar cine? Sunt aceeași grofi eterni.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Numărul sportivilor participanți la Olimpiadă nu se reduce

Numărul sportivilor ce vor lua parte la Jocurile Olimpice de la Tokyo nu va fi redus, a asigurat miercuri John...

UEFA a decis: Naționala de fotbal a României a câștigat cu 3-0 meciul cu Norvegia

Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA a decis, miercuri, să acorde echipei României victoria la ''masa verde'', cu...

Vaccinul Anticovid -19 distribuit sportivilor olimpici

Comitetul Internaţional Olimpic (CIO) a anunţat miercuri că plănuieşte susţinerea distribuţiei vaccinului contra noului virus în rândul sportivilor din ţările...

Închide