A crescut numărul infectaţilor cu Covid-19 la Termocentrala Mintia

Rata de infectare cu Covid a scăzut la nivelul judeţului ajungând ieri la 2,99 la mia de locuitori, arată datele furnizate de către Direcţia de Sănătate Publică Hunedoara.
Sunt 2.696 de hunedoreni declaraţi pozitivi în prezent, dintre care 413 sunt internaţi. În judeţ, avem 293 de localităţi unde incidenţa este sub 1,5 la 1000 de locuitori, 41 cu incidenţa înte 1,5 şi 3 la 1000 de locuitori şi 140 de localităţi cu in­cidenţa peste 3 la mia de locuitori. Sunt 26 de focare în judeţ. Unul dintre ele este la Complexul Energetic Hunedoara. Astfel, la Termocentrala Mintia numărul salariaţilor infectaţi cu noul virus a crescut de la 8 la 21 de persoane. La Exploatarea Minieră Lupeni sunt 17 pozitivi la Covid, iar la Ex­ploatarea Minieră Vulcan sunt 9 infectaţi.
Se pare că angajaţii de la Termocentrala Mintia sunt nemulţumiţi, după ce peste 20 de colegi din rândul celor de la exploatare s-au infectat. Oamenii spun că locurile „peri­cu­loase” sunt vestiarele şi băile. (A. Năstase)

One thought on “A crescut numărul infectaţilor cu Covid-19 la Termocentrala Mintia

  • 5 decembrie 2020 la 10:29
    Permalink

    Igiena n-am fost niciodată partea lor tare,ca și la Apaprod dealtfel dar csf,ncsf.Deși ai fi zis că măcar pe timpul pandemiei să mai miște ceva.Dar cine? Sunt aceeași grofi eterni.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare