Cinci decenii de învăţământ superior la Hunedoara

Primăria municipiului Hunedoara a încheiat luni un acord de asociere cu Universitatea Politehnica Timişoara – Fa­cultatea de Inginerie din Hunedoara, în vederea organizării în comun a aniversării de 50 de ani de existenţă a Fa­cultăţii de Inginerie din Hunedoara şi 100 de ani de existenţă a Universităţii Politehnica din Timişoara.
Primăria va contribui cu suma de 10.000 de lei pentru acoperirea unei părţi din cheltuielile necesare organizării acestui eveniment, respectiv pentru tipărirea Monografiei Facultăţii de Inginerie din Hunedoara.
„Ne mândrim cu faptul că în municipiul de pe Cerna avem învăţământ superior de cinci decenii, astfel că nu puteam să răspundem altfel decât afirmativ solicitării pe care ne-au făcut-o reprezentanţii acesteia, de a-i sprijini în organizarea unei festivităţi cu ocazia împlinirii a cincizeci de ani de existenţă. Continuăm să investim în educaţie, care este prioritară pentru mine şi administraţia locală”, a declarat Dan Bobouţanu, primarul municipiului Hune­doara. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.