Cinci ani de închisoare pentru viol

10 iunie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Deveanul care a atras într-o scară de bloc o fată cu probleme medicale şi apoi a violat-o a fost condamnat la o pedeapsă cu executare. Individul a fost prins la circa jumătate de an de la comiterea faptei. Sentinţa nu este definitivă.
Ovidiu Cionca, de 29 de ani, din Deva, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de viol. Magistraţii Judecătoriei Deva l-au găsit vinovat de faptul că a profitat de o tânără cu discernământ limitat şi l-au condamnat la pedeapsa de cinci ani închisoare şi interzicerea unor drepturi. Magistraţii au admis acţiunea civilă formulată de victimă şi l-au obligat pe bărbat la plata sumei de 20.000 de lei, cu titlu de daune morale. Soluţia Judecătoriei Deva poate fi atacată cu apel.
Fapta a avut loc în iulie 2019, iar anchetatorii au spus că bărbatul a acostat-o pe fata de 19 ani, din Deva, pe care o cunoştea, şi i-ar fi propus să se plimbe. A reuşit să o atragă în scara unui bloc, unde a întreţinut relaţii sexuale cu ea. Un locatar a văzut ce se întâmplă şi a alertat autorităţile. Cionca a dispărut imediat după comiterea faptei, plecând din ţară, dar a fost prins şi arestat preventiv după circa jumătate de an de la infracţiune. (M.Gânju)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răsturnare de situaţie în cazul femeii moarte de pe Strada Biscaria din Simeria. Uite crima…, nu e crima!

Şoc în cazul femeii din Simeria, găsită moartă în casă, într-o baltă de sânge! Deşi concubinul victimei a fost acuzat...

Situaţia infecţiilor cu COVID-19 în judeţ şi la nivel naţional, în 10 iunie 2020

De la începutul monitorizării, şi până ieri, 10 iunie, în judeţul Hunedoara 638 de persoane au fost confirmate pozitiv cu...

Firmă din Ilia prinsă în ofsaid

O firmă din comuna Ilia a fost reclamată de o persoană din satul Brâznic că nu are autorizaţia de funcţionare...

Închide