Chiriaşii din locuinţele de stat, luaţi la puricat

05 dan boboutanu (1)  Sorina Popa

După opt luni de muncă, Primăria Hunedoara a finalizat lista generală de priorităţi a locuinţelor. În această perioadă, a declarat viceprimarul Dan Bobouţanu (foto), au fost verificate peste 700 de dosare care au fost depuse de-a lungul anilor la primărie, pentru repartizarea unei locuinţe din fondul locativ de stat.
„Din cele peste 700 de dosare verificate, 135 au fost luate în calcul pentru acordarea de locuinţe din fondul locativ de stat, pentru că doar acestea sunt complete şi au fost depuse până în octombrie 2012. Dintre acestea, pentru locuinţele convenabile au fost identificate 30 de familii care îndeplinesc condiţiile legale de acordare, iar pentru cele sociale, sunt 105 familii luate în calcul”, a declarat viceprimarul municipiului Hunedoara, Dan Bobouţanu.
Verificările inspectorilor din Primăria Hunedoara au adus la suprafaţă şi unele nereguli pe care le-au făcut cei care ocupă asemenea apartamente şi garsoniere. „În urma verificărilor efectuate pe teren, în această săptămână, au fost identificate 13 locuinţe disponibilie care vor fi repartizate conform listei de priorităţi, altor familii. Pentru o cât mai bună transparenţă, aceste liste au fost aprobate în consiliul local, publicate pe site-ul Primăriei Hunedoara şi afişate la sediul instituţiei”, a adăugat viceprimarul Dan Bobouţanu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.