CFR Simeria şi Dacia Orăştie au debutat în campionatul naţional de juniori

22 august 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Cluburile CFR Simeria şi Dacia Orăştie sunt singurele reprezentante ale judeţului în competiţiile naţionale de juniori, fiecare având echipe înscrise în campionatul naţional Under 19 şi campionatul naţional Under 17. Cele două grupări hunedorene au debutat la finalul săptămânii trecute în noul sezon.

S-a introdus o etapă preliminară
Sistemul de organizare al campionatelor naţionale de juniori diferă faţă de precedentul sezon. Federaţia Română de Fotbal a introdus o etapă preliminară, la finalul căreia se vor stabili echipele ce vor participa în Liga Elitelor, cât şi cele ce vor lua startul în Campionatul Naţional. Atât la Under 19 cât şi la Under 17 s-au alcătuit 19 serii preliminare de câte şase formaţii, în care se va juca fiecare cu fiecare în sistem tur-retur. La finalul partidelor din aceste serii preliminare, echipele clasate pe primul loc vor face parte din Liga Elitelor iar cele clasate pe locurile 2-6 vor lua startul în Campionatul Naţional.

Un singur succes din patru meciuri
CFR Simeria şi Dacia Orăştie au fost repartizate în aceeaşi serie, cea cu numărul 12, din care mai fac parte grupările LPS Banatul Timişoara, ACS Poli Timişoara, Ripensia Timişoara şi ASU Poli Timişoara. În prima rundă, trupele hunedorene au jucat pe teren propriu, obţinând o victorie şi un rezultat de egalitate la Under 19, dar au fost învinse în ambele partide de la Under 17. Astfel, la Under 19, CFR Simeria (antrenor Dan Ardelean) a învins-o cu 1-0 pe LPS Banatul Timişoara iar Dacia Orăştie (antrenor Cornel Dumitriu) a terminat la egalitate, scor 1-1, cu Ripensia Timişoara. La Under 17, simerienii (antrenor Ciprian Pepenar) au cedat cu 0-2 iar trupa din oraşul Paliei (antrenor Cornel Dumitriu) a fost învinsă cu 3-7. În etapa a II-a, CFR Simeria şi Dacia Orăştie se vor întâlni în meciuri directe, pe terenul grupării din oraşul feroviar. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Liga a IV-a Hunedoara va avea 15 competitoare în noul sezon

Cel mai important eşalon fotbalistic al judeţului va avea un număr mai mare de echipe faţă de ultimele sezoane, 15...

Procedura de restituire a taxelor auto şi a timbrului de mediu

Posibilitatea de a solicita restituirea sumelor achitate cu titlu de taxă specială pentru autoturisme şi autovehicule, taxă de poluare pentru autovehicule, taxă...

Anunţ finanţe 1, 23.08.2017

Închide