CFR Simeria a încheiat anul pe locul 2 în campionatul naţional de juniori Under 19

Juniorii Under 19 de la CFR Simeria au avut o primă parte a sezonului foarte bună în campionatul naţional, terminând pe locul 2 în seria 7, la un singur punct de liderul CSŞ Drobeta Turnu Severin. În schimb, la juniori Under 17, galben-albaştrii se clasează pe locul 6.

Succes în deplasare, în ultima partidă din 2017
În ultima etapă din acest an, CFR Simeria Under 19 a învins în deplasare, scor 2-1, pe Ripensia Timişoara. Golurile trupei pregătite de Dan Ardelean au fost marcate de Mărincuş şi Tont. Astfel, la finalul turului seriei 7 din campionatul naţional de juniori Under 19, CFR Simeria ocupă locul 2, cu cinci victorii şi două înfrângeri, 11 goluri marcate şi 10 primite, având 15 puncte acumulate. Galben-albaştrii se situează la punct în spatele liderului, CSŞ Drobeta Turnu Severin, care are 16 puncte.

Juniorii Under 17, pe locul 6
La juniori Under 17, CFR Simeria, antrenată de Ciprian Pepenar, a remizat în ultima partidă a anului, 1-1 cu Ripensia Timişoara. Singurul gol al simerienilor în partida jucată în oraşul de pe Bega a fost realizat de internaţionalul Dragoş Danciu. La finalul turului de campionat, echipa de juniori Under 17 de la CFR Simeria ocupă locul 6, având două victorii, un rezultat de egalitate şi patru înfrângeri, un golaveraj 11-16 şi şapte puncte acumulate în clasament.

Dacia Orăştie, fără punct acumulat
Din păcate, lucrurile nu stau aşa bine pentru Dacia Orăştie, celălalt club hunedorean participant în campionatul naţional de juniori. Trupele din oraşul Paliei ocupă ultima poziţie atât la juniori Under 19, cât şi la juniori Under 17. Repartizate în seria 8, echipele de juniori de la Dacia Orăştie nu au acumulat în turul campionatului nici un punct. Competiţiile din campionatele naţionale de juniori Under 19 şi Under 17 au luat o pauză, urmând să se reia în primăvară, cu returul campionatului. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii 6.12.2017

Într-atât de false şi goale de conţinut au devenit discursurile unora dintre aleşii noştri, încât dacă nu te apucă râsu-plânsu,

De ce a fost oprită licitaţia pentru paza spitalului judeţean?

Ceea ce se întâmplă la Spitalul Judeţean din Deva nu mai miră pe nimeni. Nici măcar pe cei care sunt...

Bulina albă 6.12.2017

Sebastian Bara, managerul Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu” Deva

Închide