Karateka deveni, pe podium la Mondialul din Italia

6 decembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Karateka de la CS Heian Deva şi Palatul Copiilor Deva au avut prestaţii excelente la Campionatul Mondial United World Karate, desfăşurat în Italia, la Montecatini. Sportivii din reşedinţa judeţului au cucerit şase medalii, dintre care trei de aur, două de argint şi una de bronz, contribuind la clasarea pe primul loc a României în ierarhia pe naţiuni.

Întrecere de prestigiu, participare numeroasă
Campionatul Mondial United World Karate s-a desfăşurat în localitatea Montecatini Terme, din Italia, a doua ediţie. Au fost prezenţi peste 800 de sportivi din 45 de ţări, la categoriile minicadeţi, cadeţi, juniori şi seniori. Deva a fost reprezentată de sportivii Andra Daniliuc, Diana Tatoiu, Diana Josan, Victor Kuţaba şi Oana Tomiuc, de la CS Heian, pregătiţi de Oana Tomiuc, precum şi de Anda Avram, de la Palatul Copiilor, antrenată de Marius Biji.

Rezultate de excepţie
Karateka deveni şi-au adjudecat trei medalii de aur, prin Andra Daniliuc (kata individual senioare), Victor Kuţaba (kata individual cadeţi) şi Anda Avram (kata individual 15 ani – karate adaptat); două medalii de argint, aduse de Andra Daniliuc (kata individual Open senioare) şi Victor Kuţaba (kata individual Open cadeţi), precum şi o medalie de bronz, cucerită de echipa de kata senioare, compusă din Andra Daniliuc, Diana Tatoiu şi Oana Tomiuc. Cele şase medalii obţinute de sportivii deveni au contribuit la palmaresul delegaţiei României, care s-a situat pe locul 1 în clasamentul pe naţiuni. „Municipiul Deva a fost reprezentat cu succes de şase sportivi, dintre care trei, Andra Daniliuc, Victor Kuţaba şi Diana Josan au făcut parte din lotul naţional. Cred că rezultatele sunt de excepţie, medaliile lor contribuind la clasarea României pe locul 1 în ierarhia naţiunilor. Mulţumim celor care au încredere în noi şi ne susţin”, a declarat Marius Biji, antrenor la Palatul Copiilor Deva. (Ovidiu Mănăstire)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
CFR Simeria a încheiat anul pe locul 2 în campionatul naţional de juniori Under 19

Juniorii Under 19 de la CFR Simeria au avut o primă parte a sezonului foarte bună în campionatul naţional, terminând...

Gura lumii 6.12.2017

Într-atât de false şi goale de conţinut au devenit discursurile unora dintre aleşii noştri, încât dacă nu te apucă râsu-plânsu,...

De ce a fost oprită licitaţia pentru paza spitalului judeţean?

Ceea ce se întâmplă la Spitalul Judeţean din Deva nu mai miră pe nimeni. Nici măcar pe cei care sunt...

Închide