Sport

CFR Simeria a câştigat duelurile cu CSŞ Lugoj

Ovidiu Mănăstire

Echipele de juniori Under 19 şi Under 17 ale clubului CFR Simeria au avut o etapă fructuoasă în campionatul naţional, seria 7, câştigând duelurile de pe teren propriu jucate în faţa echipelor similare de la CSŞ Lugoj. Juniorii mari se menţin în partea de sus a ierarhiei, fiind la egalitate de puncte cu liderul.

La egalitate de puncte cu liderul
Trupa de juniori Under 19, antrenată de Dan Ardelean, a câştigat meciul cu lugojenii cu scorul de 1-0, singura reuşită aparţinându-i căpitanului Radu Bustan (în foto, la minge). Cu acest succes, CFR Simeria ocupă locul 2 în clasament, cu 12 puncte, fiind la egalitate cu liderul CSŞ Drobeta Turnu Severin, dar cu un golaveraj inferior. Juniorii Under 17, pregătiţi de Ciprian Pepenar, au învins cu 3-2 în faţa echipei bănăţene, printr-o „triplă” semnată de internaţionalul Dragoş Danciu. În clasament, juniorii mici ocupă locul 6, cu 6 puncte. În runda viitoare, cele două echipe vor avea deplasări diferite, juniorii under 19 urmând să joace pe terenul liderului CSŞ Drobeta Turnu Severin iar juniorii Under 17, în fieful echipei CSM Şcolar Reşiţa.

Dacia Orăştie, învinsă la Tg. Mureş
În seria 8, Dacia Orăştie a rămas fără puncte şi după etapa a V-a, pierzând duelurile jucate pe terenul celor de la LPS Tg. Mureş. Juniorii Under 19 au cedat cu 0-8 iar juniorii Under 17 cu 1-7, fiecare ocupând ultimele poziţii în serie. În runda viitoare, Dacia Orăştie va fi gazda a două echipe de tradiţie, juniorii Under 19 urmând să joace cu UTA iar juniorii Under 17 cu CFR Cluj.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura