CFR Cluj Napoca va fi arbitrată de un austriac în meciul cu AS Roma

Meciul dintre CFR Cluj şi AS Roma, care se va disputa joi, de la ora 22:00, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în Grupa A a competiţiei de fotbal Europa League, va fi arbitrat de austriacul Harald Lechner, arbitrii asistenţi fiind desemnaţi An­dreas Heidenreich şi Maximilian Kolbitsch, iar al patrulea oficial va fi Julian Weinberger.
Harald Lechner (38 ani) este arbitru in­ter­naţional din 2010 şi a condus în cariera sa me­ciuri jucate de trei selecţionate ale Ro­mâniei. Pe 8 mai 2010, austriacul a arbitrat un meci al echipei de juniori Under-19 a României, în turul de elită al Campionatului European, pier­dut în faţa Greciei (0-2). Pe 2 iunie, Lechner a arbitrat partida amicală din­tre primele echipe ale României şi Mace­doniei, încheiată, 0-0, iar pe 19 noiembrie 2013, Harald Lechner a oficiat la meciul dintre selecţionatele de tineret ale României şi Germaniei, încheiat la ega­litate, 2-2, pe teren propriu.
Reamintim că AS Roma a învins-o în tur pe CFR Cluj cu 5-0 pe Stadio Olimpico şi ocupă primul loc în clasamentul grupei, cu 7 puncte, urmată de BSC Young Boys Berna, 4 puncte, CFR Cluj, 4 puncte, ŢSKA Sofia, 1 punct.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare