Cetăţean indian, dispărut în condiţii suspecte, dintr-o pensiune din Haţeg

Cristina Ghenea

Un cetăţean indian, în vârstă de 26 de ani, a pus pe jar autorităţile din judeţ, după ce a dispărut din pensiunea în care se cazase, iar în camera sa, au fost găsite mai multe urme de sânge. Procurorii spun că bărbatul a fost găsit, în cele din urmă, în Timişoara, însă nu exclud posibilitatea comiterii unei infracţiuni, până nu va fi audiat.

Dat în urmărire naţională

Oamenii legii au fost sesizaţi vineri dimineaţă, de către administratorul unei pensiuni din Haţeg, care a declarat că unul dintre clienţii săi – cetăţean indian – a dispărut din camera în care se cazase, deşi îşi anunţase şederea pe un termen mai lung. Este vorba despre Jindal Nikhil (foto), un tânăr de 26 de ani, cu domiciliul în India şi reşedinţa în municipiul Timişoara, unde acesta a absolvit, în vară, Facultatea de Medicină. Poliţiştii au deschis imediat o anchetă şi au sigilat camera bărbatului, după ce au găsit urme de sânge şi de vomă în interior, şi au constatat că lucrurile i-au fost lăsate acolo. Gândindu-se la ce-i mai rău, oamenii legii au sesizat şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara.
„S-au declanşat activităţi specifice cu privire la dispariţia suspectă a cetăţeanului indian, efectuându-se audieri şi investigaţii în zona pensiunii, însă, pentru că nimeni nu ştia unde se află persoana căutată, s-a solicitat punerea acesteia în urmărire naţională”, a precizat inspectorul principal Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.

Chemat la audieri

Totuşi, după câteva zeci de ore de căutări, bărbatul a fost găsit pe raza municipiului Timişoara, acolo unde locuieşte, de fapt. Potrivit prim-procurorului adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, Ionela Draia, starea lui de sănătate este bună, însă pentru a exclude orice suspiciune de comitere a vreunei infracţiuni, şi pentru a înţelege de unde proveneau petele de sânge din camera sa, acesta a fost chemat la audieri. Din primele declaraţii ale cetăţeanului indian, reiese că petele de sânge din camera pensiunii provin din încercarea sa de a-şi tăia venele cu o lamă, după ce-şi pierduse banii la jocurile de noroc.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare