Cetatea, luată cu asalt de trupele de airsoft

„Asalt de toamnă“ în Cetatea Devei este un eveniment care va avea loc sâmbătă, 27 octombrie 2018, între orele 12:00 şi 14:00, pe Platforma Artilerie Vest.
Turiştii care vor vizita Cetatea Devei, dar şi localnicii, vor avea ocazia să asiste la o prezentare a tacticilor de luptă folosite în airsoft, a echipamentului, dar şi a replicilor după arme şi dispozitive militare reale. Cei care iubesc acest sport vor putea să tragă la ţintă în mediu controlat şi în deplină siguranţă.
Organizatorii evenimentului sunt Club Dac Airsoft Deva în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva şi Primăria municipiului Deva. Membrii Clubului Dac Airsoft Deva au luat de curând locul III la finala competiţiei naţionale „Patrula airsoft“, desfăşurată la Alba Iulia.
Airsoftul este un sport care reproduce scenarii inspirate din lupte reale, iar replicile armelor adevărate trag cu bile din plastic de mici dimensiuni. Acesta implică multă mişcare, adrenalină, dar şi distracţie.
Pentru cei care sunt interesaţi de acest sport, vârsta minimă de la care se pot înscrie în cluburi de airsoft este de 16 ani (cu condiţia ca între 16 şi 18 ani să aibă acordul părinţilor). Un echipament complet de airsoft (uniformă, ochelari de protecţie şi o replică a unei arme) costă în jur de 1.000 de lei.
Cei interesaţi de acest sport sunt invitaţi în Cetatea Devei, pentru a „intra în luptă“ alături de profesionişti în airsoft! Participarea la eveniment este gratuită. (D.G.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.