Cetatea Devei se va transforma în ,,teatru de război”

11 iulie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

Adriana Clej

Sâmbătă, 14 iulie, în Cetatea Devei, între orele 12:00 şi 14:00, pe Platforma Artilerie Vest, va avea loc a doua ediţie a „Airsoft versus Counter Strike”.

Turiştii care vor vizita fortăreaţa medievală, dar şi localnicii vor putea asista la tactici de luptă folosite în airsoft şi la o prezentare a armamentului din dotarea trupelor de comando. Armele sunt replici, dar dispozitivele militare sunt reale, iar echipamentului special oferă utilizatorului protecţia şi utilitatea necesară pe terenul de airsoft.
Airsoftul este un joc cu tentă militară ce simulează un conflict, iar jucătorii îmbrăcaţi în echipamentul specific soldaţilor utilizează replici ale armelor adevărate, capabile să tragă cu bile solide din plastic de mici dimensiuni. Airsoftul este un joc recreaţional, dar şi un joc al minţii. Spre deosebire de Counter strike, care se joacă doar în mediul virtual, airsoftul are atuul jocului în aer liber, acesta fiind destinat pentru cei care sunt iubitori de aventură şi adrenalină.
Organizatorii evenimentului sunt Club Dac Airsoft Deva în parteneriat cu Serviciul Public Administrare Cetate Deva şi Primăria municipiului Deva.

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Geoparcul Dinozaurilor, vizitat de evaluatori UNESCO

În 12 – 14 iulie, Geoparcul Dinozaurilor din Ţara Haţegului va fi gazda a doi evaluatori UNESCO, pentru o vizită...

Marian Nastasiei: „Îmi reînnoiesc contractul cu Ştiinţa”

Recent, oficialii echipei de rugby Ştiinţa Petroşani au anunţat că majoritatea jucătorilor au contractele expirate. Doi dintre jucătorii de bază...

Canotorii de la CNS Cetate au speranţe la medaliile campionatului naţional

Cum jurnalistului de sport îi stă bine pe bazele sportive, am luat carnetul de notiţe, reportofonul, aparatul foto şi am...

Închide