Cetatea Deva, promovată la Târg Internaţional de Turism din Londra

  Cea de-a 37-a ediţie a World Travel Market, desfăşurat la Londra, în perioada 6-8 noiembrie 2017, a reunit 5.000 de expozanţi din peste 180 de ţări şi regiuni. România a fost prezentă cu 50 de standuri expoziţionale, iar Cetatea Deva a fost singurul monument istoric din judeţul Hunedoara promovat la World Travel Market 2017. 

    Standul municipiului Deva a fost vizitat de ambasadorul României la Londra, Excelenţa Sa Dan Mihalache, şi de secretarul de stat în Ministerul Turismului, Cristina Ionela Tărţeaţă, care i-au salutat pe toți expozanţii ce promovează imaginea României.

    La Târgul Internaţional de Turism WTM au participat companii de turism, oameni de afaceri, profesionişti din industria turismului, miniştri ai turismului și ambasadori din numeroase state, evenimentul fiind un prilej extraordinar pentru crearea şi stabilirea de contacte şi promovarea destinaţiilor şi ofertelor turistice. World Travel Market este cel mai important eveniment global pentru industria călătoriilor şi generează o cifră uriaşă de contracte de afaceri între participanţi.

     La finele săptămânii viitoare, Cetatea Devei va ocupa prim-planul atracţiilor turistice ale Hunedoarei la ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României, care va avea loc între 16 şi 19 noiembrie 2017, la Centrul Expoziţional ”Romexpo” Bucureşti. Fortul medieval a atras atenţia vizitatorilor şi anul trecut, la alte două ediţii ale evenimentului, şi a adus municipiului Deva un premiu de excelenţă la Gala Turismului Românesc din 2016. (Adriana Clej)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BREAKING NEWS. Ședințe cu scântei la nivelul conducerii colective a PSD Hunedoara! Demiteri din funcții și excluderi din partid!

Sorina Popa  Social-democrații hunedoreni au avut vineri după masă ședința Biroului Permanent Județean, urmată de cea a Comitelului Executiv Județean.

Tânără lovită pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 64 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe străzile municipiului, a pătruns într-o intersecţie regulamentar.

Lăsat în libertate, după ce a jefuit şi înşelat mai mulţi pensionari

Bărbatul de 63 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit că a furat şi înşelat de bani mai multe persoane în

Închide