BREAKING NEWS. Ședințe cu scântei la nivelul conducerii colective a PSD Hunedoara! Demiteri din funcții și excluderi din partid!

Sorina Popa

 Social-democrații hunedoreni au avut vineri după masă ședința Biroului Permanent Județean, urmată de cea a Comitelului Executiv Județean. Au fost ședințe cu scântei, cum de mult nu ne-a fost dat să mai vedem, care s-au lăsat cu demiteri din funcții și excluderi din partid.

Radu Barb, demis din funcție și suspendat din partid

Cum era de așteptat, eșecul de la alegerile parțiale de la Deva a ptovocat un adevărat cutremur la nivelul conducerii municipale a PSD, cu reverberații la nivel județean. Și era normal sa fie așa, deoarece un asemenea eșec este mai greu de digerat.

Culmea este că scandalul, urmat de măsurile drastice,  a pornit, nu de la Petru Mărginean, ci de la Radu Barb, secretarul executiv județean al PSD.  Deși acesta a fost urcat pe funcția de secretar executiv al organizației județene de către deputatul Laurențiu Nistor (foto), președintele  social-democraților hunedoreni, Barb, susțin surse din partid, ar fi mușcat mâna protectorului său. Mai exact, acesta a cerut în ședința de vineri demisia șefului județean al PSD, Laurențiu Nistor. Asta, pentru că știa că se va cere excluderea lui ( a lui Barb) din partid.

Motivul pentru care s-a decis mazilirea lui Radu Barb, ne-a declarat  Laurențiu Nistor, a fost faptul că în campania electorală de la Deva, acesta și încă câțiva membri de partid au jucat in tabăra adversă. Ca urmare, în ședința Comitetului Executiv Județean al PSD s-a votat demiterea lui Radu Barb din funcția de secretar executiv județean și suspendarea lui timp de  șase luni din partid. În locul lui Barb pe funcția de secretar executiv județean a fost numit Dorel Rus.

Conducerea PSD Deva, dizolvată și excluderi din partid

De asemenea, a fost dizolvată conducerea PSD Deva (Biroul Permanent și Comitetul Executiv municipal), iar Vasile Țonea, consilier local, Cristian Gros, membru în biroul de presă al CJ Hunedoara,  și în consiliul de administrație de la ApaServ Valea Jiului, Răzvan Soldan, de la ADEH, și Ladislau Horvath au fost excluși din partid.

Potrivit deputatului Laurențiu Nistor, liderul PSD Hunedoara, începând de vineri vor avea loc alegeri la nivelul organizațiilor PSD constituite pe structura secțiilor de vot din oraș, urmând ca în 10 ianuarie 2018 să se desfășoare conferința municipală de alegeri, în care va fi aleasă noua conducere colectivă a PSD Deva.

 

4 comentarii la „BREAKING NEWS. Ședințe cu scântei la nivelul conducerii colective a PSD Hunedoara! Demiteri din funcții și excluderi din partid!

 • 11 noiembrie 2017 la 10:53
  Permalink

  Ma mir ca nu i-ati facut cadou domnului PM o bulina neagra. O merita din plin. Este principalul vinovat pentru aceasta degringolada. Daca isi evalua corect sansele nu ar fi candidat. In 2016 a fost, cred, singurul primar de municipiu care a pierdut alegerile dupa primul mandat. A fost singurul candidat care, desemnat de PNL, pierde alegerile la Deva. Iar diferenta de voturi spune multe.

 • 11 noiembrie 2017 la 12:19
  Permalink

  In loc sa demisioneze tractoristul, ii da el afara pe altii. El singur este de vina, nimeni altcineva. Felicitari Radu Barb pentru atitudine si rusine celorlalti pentru pozitia ghiocelului.

 • 13 noiembrie 2017 la 16:00
  Permalink

  Sunteți praf…

 • Pingback: Mesagerul Hunedorean : Ședințe cu scântei… | JurnalulBucurestiului.Ro

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tânără lovită pe trecerea de pietoni

Un bărbat de 64 de ani, din Hunedoara, care conducea un autoturism pe străzile municipiului, a pătruns într-o intersecţie regulamentar.

Lăsat în libertate, după ce a jefuit şi înşelat mai mulţi pensionari

Bărbatul de 63 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit că a furat şi înşelat de bani mai multe persoane în

Accident de muncă mortal la Reva Simeria

Ieri, după orele amiezii, la Reva Simeria a avut loc un accident mortal de muncă. Un muncitor, în vârstă de

Închide