Cetate a făcut egal cu liderul, dar vin vremuri tulburi pentru echipă

17 martie 2019 | 1 Comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Antrenorul Ioan Petcu şi-a dat demisia (încă de joi seară, împreună cu staff-ul său tehnic, totul înaintea partidei pe care CSN Cetate a susţinut-o vineri pe teren propriu la Deva în compania liderului seriei a patra din Liga 3, Şoimii Lipova. Deci, în lipsa unui tehnician care să stea pe bancă, cel care a dat indicaţii de pe margine a fost Ciprian Luca, iar echipa a avut una dintre cele mai bune prestaţii din acest campionat, fiind la un pas de o surpriză.

În prima repriză nu au fost prea multe ocazii de poartă iar situaţiile de gol, puţine, i-au mai încălzit pe cei 600 de spectatori din tribune. Gazdele au început mai bine, au obţinut un corner în chiar primul minut, au mai avut o lovitură liberă executată slab de Boldea, înainte de a deschide scorul. Roşie a avut o incursiune în atac pe stânga, în min.7, a centrat la limita careului mic şi Lupu, pe fază, a trimis în poartă. Deci, 1-0 pentru Cetate, dar replica liderului a fost rapidă. În minutul 10, Rusu a făcut o cursă pe partea stângă, a pătruns în careul devean şi a trimis de la câţiva metri de linia de fund pe lângă portarul Anton în plasă. Şoimii Lipova a revenit mai mult în joc , a avut mai mult posesia, dar fără să îşi creeze nici o situaţie de gol, astfel că la pauză scorul a fost egal, 1-1.
Echipa deveană a revenit de la vestiare mai hotărâtă şi s-a instalat minute bune în terenul advers. Pe val, cum se spune, gazdele vor înscrie din nou. În minutul 59, Boldea a executat în careu un corner de pe dreapta şi Lupu s-a înălţat ca un vârf de atac veritabil şi a trimis cu capul în poartă de la opt metri şi este 2-1 pentru Cetate.
Oaspeţii nu s-au mulţumit cu acest rezultat şi au ieşit mult mai mult la atac. Însă finalul meciului a fost spectaculos, cu mai multe situaţii de gol ale gazdelor aplaudate. Din nefericire, cele cinci minute de prelungiri dictate de arbitrul Dragoş Pîrîu (Curtea de Argeş) au fost din nou fatale devenilor, aşa cum s-a întâmplat şi în partida cu Ocna Mureş. În minutul 90+3, portarul Anton a avut o intervenţie excelentă în faţa lui Rusu, aflat singur la doi metri de poartă, pentru ca un minut mai târziu să strice tot ce făcuse bun, ieşind indecis la o minge în 10 metri pe care a scăpat-o în faţă, iar Trabalka, atent a profitat şi a marcat pentru un punct la care oaspeţii nu mai sperau în acel moment.
CNS Cetate – Şoimii Lipova s-a terminat 2 – 2, după ce gazdele au condus în două rânduri, iar oaspeţii au egalat în cel de-al patrulea minut de prelungiri, care nu au arătat deloc ca o pretendentă la promovare, prestând un joc destul de slab, lucru recunoscut cu sportivitate după meci de antrenorul Flavius Sabău.
CNS Cetate: Anton – Jude (min. 46 Mirică), Radak, Dina, Roşie – Kelemen, Boldea, Mărmăneanu (min. 70 Bărâcă), Tegbo (min. 76 Cocan) – Lupu (min. 90 Miculete), Muscă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Valea Jiului spune:

    Petrosani , Hunedoara si Deva trebuie sa aiba echipe de fotbal macar in Liga 3 !

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu, medaliat cu argint la CE Under 22

Pugilistul hunedorean Cosmin Petre Gîrleanu este singurul medaliat la actuala ediţie a CE Under 22, competiţie care s-a desfăşurat la...

Trei hunedoreni pe lista PNL pentru europarlamentare

Liberalii şi-au anunţat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă invită să parcurgeţi volumul Căile întortocheate ale adolescenţei. Cum să-ţi îndrumi fiica prin...

Închide