Pugilistul hunedorean Cosmin Gîrleanu, medaliat cu argint la CE Under 22

17 martie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Flash, Sport

Pugilistul hunedorean Cosmin Petre Gîrleanu este singurul medaliat la actuala ediţie a CE Under 22, competiţie care s-a desfăşurat la Vladikavkaz, în Rusia. Tânărul sportiv, pregătit la clubul CS Hunedoara de antrenorul emerit Ilie Captari, a schimbat medalia de bronz pe una de argint.

În semifinală, Cosmin Gîrleanu, care este campion mondial de juniori en titre, l-a învins cu 5-0 pe bielorusul Ysuheni Karmilchyk, iar ieri în finală, Cosmin Gîrleanu a boxat pentru medalia de aur cu rusul Volodya Mnatsakanyan.
Arbitrii delagaţi la această finală au dat câştig la limită reprezentantului Rusiei, astfel că sportivul nostru rămâne cu o medalie de argint muncită şi meritată, în condiţiile unui arbitraj părtinitor şi ostil. (N. Gavrea)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Trei hunedoreni pe lista PNL pentru europarlamentare

Liberalii şi-au anunţat lista candidaţilor pentru alegerile europarlamentare.

Biblioteca Judeţeană recomandă cartea acestei săptămâni

Reprezentanţii Bibliotecii Judeţene „Ovid Densusianu“ Hunedoara-Deva vă invită să parcurgeţi volumul Căile întortocheate ale adolescenţei. Cum să-ţi îndrumi fiica prin...

Adevărul despre conflictul dintre primarul Bobouţanu şi consilierul local Scurtu

Conflict între primarul Hunedoarei, Dan Bobouţanu (foto stânga), şi consilierul local PSD Raul Scurtu (foto dreapta). Motivul, un teren pe...

Închide