Politica si administratie

Cere, din nou, demisia ministrului Energiei

Parlamentarul hunedorean Anamaria Gavrilă (foto) cere, din nou, demisia minis­trului Energiei, Virgil Popescu, pe care-l acuză că a provocat cea mai mare criză ener­getic din țară.
„Ministrul Energiei, Virgil Popescu, se clatină. El nu ar mai fi trebuit să fie de mult pe această funcție. Am cerut demisia lui încă din aprilie 2021.
Acest om care a închis Termocentrala Mintia și a îngenunchiat județul cu cea mai arogantă atitudine față de minerii din Valea Jiului este acum ținut în continuare în func­ție. PSD trebuie să acționeze pentru ca Virgil Popescu să plece. Mai mult însă, tre­buie să avem o propunere pentru un minis­tru al Energiei care ne scoate din criza în care ne-au băgat liberalul Popescu. Un nou ministru trebuie să vină cu promisiuni clare: ce va face în primele 30 de zile, în primele 3 luni, 6 luni, un an. Faimoasa frază „se va face” a lui Popescu a dus la cea mai mare criză în energie din România și la milioane de facturi care aduc oamenii în prag de dis­perare”, a spus deputatul independent Ana­maria Gavrilă. (A.N.)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura