Cercetaţi pentru violenţă în familie

7 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Doi hunedoreni nu au voie să se apropie de consoarte după ce au provocat scandal şi le-au ameninţat. Primul caz a fost înregistrat la Baru Mare, unde o tânără de 28 de ani a sesizat Poliţia Baru cum că concubinul ei, un bărbat de 33 ani, fiind beat, a făcut scandal şi a ameninţat-o. Poliţiştii au constatat că se impune emiterea unui ordin de protecţie temporar faţă de bărbat. Totodată, agresorul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de ameninţare.

Al doilea caz a avut loc la Zam, iar o femeie de 44 de ani le-a cerut ajutor poliţiştilor după ce a fost bătută şi ameninţată de către concubinul său, un bărbat de 35 de ani, din comuna Vorţa. Poliţiştii i-au întocmit un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi ameninţare şi au luat şi măsura emiterii unui ordin de protecţie provizoriu împotriva agresorului. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Şoferi prinşi conducând drogaţi şi băuţi

Un individ de 35 de ani a fost descoperit că-şi conducea maşina prin municipiul Hunedoara, după ce s-a drogat. A...

Tâlhari periculoşi lăsaţi sub control judiciar

Au bătut un tânăr şi l-au buzunărit, profitând de faptul că era miezul nopţii, iar ei erau trei contra unul....

Manager interimar nou la Spitalul Judeţean Deva!

Astăzi expiră mandatul de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva pentru Delia Băda. Aceasta va reveni la vechiul...

Închide