Şoferi prinşi conducând drogaţi şi băuţi

7 octombrie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Un individ de 35 de ani a fost descoperit că-şi conducea maşina prin municipiul Hunedoara, după ce s-a drogat. A fost oprit în trafic de către poliţişti şi testat cu aparatul drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ulterior, acesta a fost dus la U.P.U. Deva, în vederea recoltării de probe de sânge şi urină, pentru determinarea substanţelor consumate. În funcţie de rezultate, individul ar putea fi cercetat penal şi pentru consum de substanţe interzise.
Un alt şofer care s-a ales cu dosar penal a fost prins băut de poliţiştii din Haţeg. Individul a fost oprit în trafic, pe o stradă din oraş, iar la testare a reieşit că are o alcoolemie de 0,81 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii rutieri hunedoreni au prins şi un alt şofer care a călcat acceleraţia prin localitate iar la control s-a descoperit şi motivul. Tânărul de 26 de ani, din Hunedoara, circula cu un autoturism pe DN 7, iar în localitatea Tătărăşti, aparatul radar arăta că avea 108 km/h în localitate. În urma testării cu aparatul etilotest a tânărului, a rezultat o concentraţie de 0,65 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii i-au întocmit dosar de cercetare penală. (M. Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Tâlhari periculoşi lăsaţi sub control judiciar

Au bătut un tânăr şi l-au buzunărit, profitând de faptul că era miezul nopţii, iar ei erau trei contra unul....

Manager interimar nou la Spitalul Judeţean Deva!

Astăzi expiră mandatul de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva pentru Delia Băda. Aceasta va reveni la vechiul...

Ţigările, marfa cea mai râvnită de hoţi

Banii nu mai sunt principala ţintă a hoţilor, mai ales că majoritatea magazinelor îşi duc încasările aproape zilnic la bancă....

Închide