Centura Petroşaniului arată ca după bombardament

12 ianuarie 2015 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

02 gropi centura petrosani (1)Maximilian Gânju

Circulaţia rutieră pe centura Petroşaniului este un adevărat calvar din cauza gropilor, unele cu o adâncime şi de 30 de centimetri.
Şoseaua care ocoleşte centrul municipiului Petroşani poate fi considerată un atentat la siguranţa circulaţiei,  din cauza gropilor care brăzdează ambele sensuri de circulaţie ale DN 66. Situaţia este critică în zona cartierului Aeroport, dar şi în cea unde se află autogara, gropile din asfalt fiind aproape imposibil de evitat de şoferi. Drumul naţional se află în proprietatea Companiei Naţionale de Drumuri şi Autostrăzi, însă este administrat de municipalitatea Petroşani, iar reparaţiile ar trebui efectuate de primărie.
„Este jale de la intrare şi până la ieşire pe centură. Au fost gropi în toamnă, nu au fost reparate bine şi acum, după ce s-a topit zăpada, nu numai că s-au înmulţit, dar sunt şi foarte adânci. Ai dat cu roata într-una şi nu mai mişti maşina. Problema este că nu ai cum să le eviţi, sunt câte două benzi pe sensul de mers şi nici dacă intri pe contrasens nu poţi să treci cu toate roţile fără să prinzi una”, spune unul dintre şoferii care locuieşte în zona Aeroport.
Reprezentanţii primăriei cunosc situaţia şi spun că vor face reparaţii la drum, imediat după ce se opresc ninsorile. „Am văzut situaţia de acolo, problema este că nu putem pune mixtura asfaltică pe ninsoare. Cum se usucă puţin, vor veni să repare tot. Mâine, poimâine, am înţeles că de miercuri se încălzeşte, intrăm la reparaţii. Punem mixtură asfaltică la rece şi nu aşteptăm până în primăvară”, a declarat Daniel Vişan, directorul SPADPP al Primăriei Petroşani.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ce firme realizează sistemul de management integrat al deşeurilor din judeţ

Lucrările din cadrul proiectului privind crearea unui Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Hunedoara, derulat din fonduri europene,...

Tragedie evitată de pompierii din Petroşani

Intervenţia rapidă a militarilor din cadrul Detaşamentului de Pompieri Petroşani a făcut ca un incendiu la o fabrică de confecţii...

Pasiunea pentru pescuit i-a adus sfârşitul

Ieri, în jurul orei 11.00, trupul neînsufleţit al unui bărbat în vârstă de 64 de ani, Jurca Mihai, din localitatea...

Închide