Centrul de Formare MAI Orăştie şi-a prezentat raportul pe anul 2020

9 februarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Prefectul judeţului Hunedoara, Călin Petru Marian, a participat astăzi la pre­zen­tarea Ra­portului de evaluare a rezultatelor ac­ti­vităţilor desfăşurate de către „Centrul de Formare Iniţială şi Continuă MAI- Orăştie” în anul 2020.
Activitatea principală a Centrului este de a promova, organiza şi desfăşura programe formative (cursuri de specializare) adresate personalului Ministerului Afacerilor Interne şi nu numai, programe adaptate nevoilor şi implicaţiilor actuale.
În anul 2020, obiectivele propuse de specialiştii C.F.I.C.- Orăştie au fost in­flu­en­ţate în mare parte de situaţia sanitară impusă de efectele virusului Sars Cov 2. Principalele sarcini ale Centrului au fost: formarea, exersarea şi dezvoltarea com­petenţelor necesare personalului M.A.I. din domeniul ordinii publice, cu aplicabilitate directă în domeniul intervenţiei poliţieneşti, al logisticii, al protecţiei mediului şi se­cu­ri­tăţii şi sănătăţii în muncă.
Pe parcursul anului 2020, la cele 9 stagii de formare au participat 443 cursanţi, atât din Ministerul Afacerilor Interne, cât şi din poliţiile locale şi din administraţia publică. Prefectul Călin Petru Marian le-a adresat mul­ţumiri ofiţerilor şi subofiţerilor Centrului pentru misiunile îndeplinite anul trecut.
„Implicarea dumneavoastră în comba­te­rea răspândirii epidemiei de Covid- 19, misiunile privind carantinarea persoanelor sosite din stră­inătate, colaborarea cu Ins­pec­toratul de Poliţie Judeţean şi, nu în ulti­mul rând, ajutorul acordat pentru înlătu­ra­rea efectelor inun­da­ţiilor din vara anului trecut, au fost îndeplinite cu profesionalism şi dedicare. Vă felicit pen­tru că faceţi cinste uniformei pe care o purtaţi şi, cu onoare, vă faceţi datoria în fiecare zi” a transmis prefectul judeţului Hunedoara. (Biroul de presă sl Prefecturii Hunedoara)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BOX. Cupa României pentru tineret la Brăila

Ediţia din acest an a întrecerilor din cadrul tradiţionalei competiţii Cupa României la box masculin pentru tineret, competiţie orga­ni­zată de...

Bilete personalizate pentru spectatori, la meciurile de fotbal

Cluburile care activează în prima ligă de fotbal vor fi obligate de către Liga Pro­fe­sio­nistă de Fotbal, pentru ca suporterii...

LIGA a III-a. CSM Jiul Petroşani, în semicantonament la baza proprie

Echipa din Valea Jiului Jiul a efectuat un semicantonament de o săptămână la Pe­troşani, unde jucătorii au avut câte două...

Închide