Centru logistic „PLUS” în judeţul Hunedoara

4 iunie 2009 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

02-plus-net

Nicolle Ebner

„Transylvania Logistics Park”, din Băcia, a fost cel mai mare centru logistic din zona de nord-vest a României, până ieri, când primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, a bătut palma cu reprezentanţii grupului “Plus”, pentru construirea unui centru logistic, ce se va întinde pe o suprafaţă de 100 de hectare.

Faptele vorbesc şi din opoziţie
În timp ce, singurele alternative găsite de Guvernul Boc în această perioadă de criză înmormântează economia românească şi omoară administraţiile locale, prin blocarea banilor de la contribuabili în trezorerii, liberalul Mircia Muntean luptă împotriva crizei aplicând metodele sănătoase practicate în statele interesate cu adevărat să supravieţuiască crizei. Atragerea de investiţii private, cu impact major asupra populaţiei ce se vor materializa, pe de o parte, din punct de vedere economic, printr-o contribuţie la bugetul local şi judeţean, şi, pe de altă parte, din punct de vedere social, prin crearea de locuri de muncă. În condiţiile în care centrul logistic Carrefour din Băcia, a fost construit, în prima fază, pe o suprafaţă de 20.000 de metri pătraţi de teren, cel  aparţinând concernului german Tengelmann va avea hale construite pe o suprafaţă de 40.000 de mp şi parcări şi depozite pe alte 60.000 de mp. Valoarea estimativă a investiţiei este de 15  milioane de euro.

Avantajul creşterii
economice din ultimii ani
„Ne onorează faptul că, în cele din urmă, Centrul logistic PLUS, menit să deservească nouă mari reşedinţe de judeţ din Ardeal, dar şi oraşele mici în care este prezent lanţul de magazine, PLUS a ales oferta noastră, pe care a considerat-o cea mai bună şi atractivă. Avem şi avantajul poziţiei geografice, dar ni s-a dus vestea pentru interesul, sprijinul şi operativitatea cu care tratăm investitorii. Mai bine spus, Plus ne-a ales datorită creşterii economice din ultimii ani”, a declarat primarul Mircia Muntean. Prima organizare de şantier va fi făcută la sfârşitul acestui an, iar în primă fază, vor fi înfiinţate peste 200 de noi locuri de muncă.

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. dea spune:

    unde se pot depune cv?
    va multumesc.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Europa, greu mai dai banii…!

Una dintre temele pe care s-a bătut monedă în campania electorală a fost cea conform căreia România nu a reuşit...

„Stã în puterea alegãtorului sã reformeze clasa politicã“

Ben-Oni Ardelean (foto), candidatul hunedorean pe locul şase pe lista PNL la alegerile pentru Parlamentul European, este de părere că...

„Ne-am pus deja tinicheaua de coadã“

După ce a străbătut 11.000 de km şi a stat de vorbă cu alegătorii din 120 de localităţi din Transilvania,...

Închide