Actualitate

Cei trei ucigași ai milionarului din Sibiu au fost dați în urmărire. Poliția le-a publicat numele și fotografiile

Tribunalul Sibiu a emis ieri mandate de arestare preventivă pe numele celor trei bărbați care l-ar fi bătut şi ucis pe omul de afaceri Adrian Kreiner. Este vorba de Cosmin Costinel Zuleam, Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă.

Pot face contestație
„În baza art. 226 şi art. 223 alin.1 lit.a şi alin.2 CPP, raportat la art.202 alin.1 şi 3 CPP, admite propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor Z.C.C., G.L. şi M.M.C., formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a incul­paţilor: Z.C.C., G.L. şi M.M.C. pe o durată de 30 de zile, fiecare, începând cu data punerii în executare a mandatului de arestare preventivă. Respinge cererea inculpatului M.M.C., formulată prin avocatul numit din oficiu, de luare a măsurii arestului la domiciliu. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la comunicare. Pronunţată în ca­mera de consiliu, azi, 19 noiembrie 2023”, se arată în decizia instanţei, ci­tată de Agerpres.

Au plecat fără bani
Tot ieri, cei trei au fost daţi în urmărire de Poliţia Română, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat şi tâlhărie calificată. Cosmin Costinel Zuleam este născut în 1992 şi are domiciliul în loca­litatea Horezu Poienari, judeţul Dolj, iar Marian Cristian Minae şi Laurenţiu Ghiţă sunt născuţi în anul 1988 şi locuiesc în comuna Zaval, judeţul Dolj. Doi dintre cei trei au fost localizaţi ieri, în Scoţia res­pectiv Irlanda de Nord. În acest caz a fost arestat preventiv un bărbat din localitatea Dumbrăviţa, ju­deţul Timiş, acuzat că este complice cu cei trei criminali, el fiind cel care i-a adus la Sibiu. În urmă cu câteva zile, a mai fost reţinut un bărbat din Dolj, însă el a fost eliberat după 24 de ore, după ce anche­tatorii au ajuns la concluzia că el nu are legătură cu crima de la Sibiu.
Pe 6 noiembrie, omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura