Sport

Cei mai tari din judeţ

11-retezatul-hateg

Ciprian Marinuţ

Retezatul Haţeg a demonstrat că este cea mai valoroasă echipă din ligile judeţene, câştigând şi Cupa României, etapa judeţeană, după ce a obţinut titlul de campioană a Ligii a IV-a.Verdictul finalei etapei judeţene a Cupei României a fost decis în mare măsură de condiţia fizică a combatantelor. Cu jucători mai tineri şi mai apţi de efort, campioana Retezatul Haţeg a dispus, fără drept de apel, scor 5-1, de Agro Company Băcia, deşi experimentaţii jucători ai ocupantei locului 12 au început mai bine meciul.
De la 0-1, la 5-1
Foşti jucători în eşalonul trei la CFR Simeria, Popovici şi Buta s-au aflat în prim-plan în debutul partidei, când Agro Company a jucat cu entuziasm. Lui Popovici i-a cedat însă genunchiul, după două curse pe banda stângă şi a fost înlocuit, iar Ov. Buta s-a stins imediat după ce a reuşit deschiderea scorului, în urma unei gafe a portarului Haring. După 0-1, pe teren a mai contat o singură echipă, Retezatul Haţeg. Fără să demonstreze că e deja la nivelul rigorilor din eşalonul trei, unde visează să promoveze, echipa antrenată de Flaviu Itul a controlat autoritar jocul. Căpitanul Ovidiu Popescu a egalat, transformând impecabil o lovitură liberă din colţul careului. Apoi, fraţii Sergiu şi Silviu Boloş au făcut mat apărarea adversă, prin combinaţii sau execuţii de efect şi au marcat trei goluri consecutive. Seria golurilor a fost închisă tot de căpitanul Ovidiu Popescu. Acesta a scăpat singur pe contraatac, a driblat portarul şi a înscris în poarta goală, după ce adversarii rămăseseră în inferioritate numerică, în urma eliminării lui Mihăiescu (min. 65) pentru cumul de cartonaşe. Arbitrajul centralului Florin Anca (Deva) a enervat ambele echipe, pentru că fluieraşul a avut curajul să taxeze cu cartonaşe galbene orice intrări mai tari, proteste sau comentarii.

Retezatul Haţeg – Agro Company Băcia 5-1
Au marcat: Ov. Popescu (33, 67), Sergiu Boloş (44), Silviu Boloş
(53 şi 60) / Ov. Buta (15).
Retezatul Haţeg: Haring – Laslău, Milenovici, Torkos, Turcu – Sălăşan
(55 Piţigoi), Şauca (46 Ciolea),
Ov. Popescu, Sergiu Boloş
(70 Matanga) – Gavriluţ, Silviu Boloş. Antrenor – Flaviu Itul.
Agro Company Băcia: Siladie – Gh. Dinu, Bolfoş, Mihăiescu, Dumitru – Mladin (51 Borlea), Miclăuş, Lasc, Firu – A. Popovici (6 Ciocan), Ov. Buta.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura