Ceartã între tovarãşi

27 ianuarie 2011 | 3 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Sorina Popa

Aşa cum era de aşteptat, scandalul legat de concursul pentru postul de director executiv al Poliţiei Locale Deva a continuat, ieri, în şedinţa Consiliului Local al municipiului Deva. Aleşii locali nu au avut altceva mai bun de făcut, decât să se acuze reciproc, când a venit vorba de proiectul de hotărâre privind organizarea examenului pentru postul de şef al Poliţiei Locale.

Studii juridice şi cinci ani de experienţă

Fostul viceprimar liberal Florin Oancea a venit cu mai multe propuneri, legate de condiţiile de participare la concursul respectiv. „Propun ca aceia care vor candida pentru postul de director executiv al Poliţiei Locale să aibă studii juridice şi minimum cinci ani de experienţă în domeniu. De asemenea, din comisia de examinare, propun să facă parte şi patru consilieri locali”, a spus consilierul Florin Oancea. „Avem toate indiciile să credem că se va face o mârlănie la acest concurs”, l-a susţinut consilierul Sandu Borbeanu, tovarăşul său de partid. „Nu vrem, aşa cum s-a întâmplat în cazul administratorului public, să ştie toată lumea cu două săptămâni înainte de concurs cine-l va câştiga. Are Alin Rădoane (n.r. – consilier al primarului) delegaţie să conducă Poliţia Locală?”, a revenit în atac Florin Oancea.

Cei doi consilieri liberali au fost contraţi de colegii lor de partid, adică de viceprimarii Marcel Morar şi Cosmin Costa, şi de consilierii Ioan David şi Doru Oană. Zeci de minute, consilierii locali s-au împuns pe această temă, mai ales că, în tărăboi au intrat şi doi consilieri PSD.

Rămâne cum am stabilit

După toată această tevatură, în final, lucrurile au rămas aşa cum s-a stabilit iniţial. Adică, prevederile cuprinse în hotărârea privind concursul pentru ocuparea funcţiei de director executiv al Poliţiei Locale au rămas bătute în cuie. Viceprimarul Marcel Morar le-a spus aleşilor care erau nedumiriţi cu mai multe aspecte, că Poliţia Locală Deva este condusă în prezent de adjunctul instituţiei, Cristian Cioflica, iar postul de director executiv este vacant.

Loading...

Comentarii (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. pnl-ist masterand spune:

  Trebuia sa-l intrebe cineva pe gusteru de oancea daca nu prefera sa aiba si masterat candidatul de director, astfel putea sa-l inscrie si pe soferul lui la concurs, nu de alta dar a luat nota mare la masterat… ha ha ha oancea esti jaaaalnic…

 2. IONEL spune:

  Cristian Cioflica asta este jalnic…vai de ei si de noi de ajunge acest analfabet sef din nou

 3. tavi spune:

  Mult zgomot , pentru nimic!
  Sau se mai poate spune si ca prostul nu e destul de prost daca nu e si fudul! E valabil pentru ambele tabere, plus cei ce ii sustin.
  Asta e, noi i-am ales si ii meritam asa cum sunt.
  Si de aici putem sa tragem aceeasi concluzie , ca si noi facem parte din aceeasi categorie. E drept ca suntem mai multi, dar acum ce mai conteaza ??

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Liber la escaladã pe ghetarii din Cheile Jietului

Salvamontiştii hunedoreni au programate mai multe sesiuni de antrenamente în aria sălbatică din Cheile Jieţului – Valea Jiului. Salvarea de...

Meci pe banii antrenorului

Marcel Dobrică, antrenorul echipei de popice Inter Petrila şi al naţionalei României, spune că nu îşi va lăsa de izbelişte...

PNL, PSD şi PC – o nouă şansă. Va fi ea fructificată? (III)

Tot ce am înşirat în editorialul trecut ca aspecte negative (deşi expresia mi se pare prea blândă) ale regimului Băsescu...

Închide