Cea mai mare investiţie privată din Deva din ultimii 15 ani a fost deblocată. Investiţia de la Sântuhalm va fi repornită!

28 ianuarie 2020 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate, Flash

Adriana Năstase

„În şedinţa de Consiliu Local de astăzi (n.r. ieri) am supus aprobării consilierilor documentaţia Plan Urbanistic Zonal (PUZ) «WDP INDUSTRIAL PARK DEVA», generat de halele industriale din apropierea fabricii Macon.
Prin aprobarea PUZ am deblocat lucrările la acest obiectiv, astfel încât investitorul intră în linie dreaptă cu lucrările, pe care îşi propune să le finalizeze în acest an. Valoarea investiţiei este de peste 40 de milioane de euro şi va genera peste 350 de noi locuri de muncă în municipiul Deva”, a declarat Florin Oancea (foto), primarul municipiului Deva.
Lucrările, executate de SC Warehouse de Pauw România SRL, au fost întrerupte anul trecut, la câteva luni după ce au demarat, în urma unei reclamaţii că a fost demontată o conductă de apă. De asemenea, nu a existat un Plan Urbanistic Zonal pentru amplasament. Una peste alta, a fost oprită construcţia. Dar, ieri, Oancea a adus vestea cea bună. Investiţia merge mai departe şi va fi finalizată în acest an.
Aici va fi ridicat un centru logistic regional al Carrefour. Primarul Devei declara anul trecut că aceasta ar fi cea mai mare investiţie din reşedinţa de judeţ din ultimii 10 ani.

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. ziarist spune:

    ati aflat si voi?ati luat stirea din “hunedoara libera”?la o zi dupa ei…

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Produsele de igienă ajung la beneficiarii din Petroşani

Sunt circa 1.000 de persoane care beneficiază în municipiul Petroşani de ajutorul Uniunii Europene. Pachetele conţin periuţe de dinţi, săpun,...

Bulina neagră, 29.01.2020

Mihai-Robert Lazăr, bărbat de 34 de ani, din Deva Pentru că este cercetat, în arest preventiv, sub acuzaţia de furt...

Bulina albă, 29.01.2020

Prof. univ. dr. ing. Radu Sorin, rectorul Universităţii Petroşani Pentru că a primit Medalia de Onoare, cea mai înaltă distincţie...

Închide