Produsele de igienă ajung la beneficiarii din Petroşani

28 ianuarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Sunt circa 1.000 de persoane care beneficiază în municipiul Petroşani de ajutorul Uniunii Europene. Pachetele conţin periuţe de dinţi, săpun, pastă de dinţi şi şampon.
Ajutorul nu este pe placul tuturor, mai ales că în anii trecuţi se primeau ajutoare alimentare. Până acum circa 600 de beneficiari, persoane defavorizate, au primit pachetele cu produsele de igienă. Asemenea pachete vor trebui să ajungă inclusiv la persoanele fără adăpost au precizat asistenţii sociali din Petroşani. Un pachet conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon copii, şampon adulţi şi detergent de rufe. De ajutoare beneficiază doar cei cu venitul minim garantat şi alocaţia pentru susţinerea familiei. Petroşănenii pot să ridice pachetele cu produse de igienă de la Uniunea Europeană de luni până joi de la Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul municipalităţii Petroşani. (M.Gânju)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 29.01.2020

Mihai-Robert Lazăr, bărbat de 34 de ani, din Deva Pentru că este cercetat, în arest preventiv, sub acuzaţia de furt...

Bulina albă, 29.01.2020

Prof. univ. dr. ing. Radu Sorin, rectorul Universităţii Petroşani Pentru că a primit Medalia de Onoare, cea mai înaltă distincţie...

Gura lumii, 29.01.2020

Spun cârcotaşii că o fostă şefă de la o instituţie de pe la noi crede că nu ştie nimeni ce...

Închide