Sport

Cea mai frumoasă femeie de la Campionatul Mondial din Qatar are restricții

Controversata Ivana Knoll (foto), con­siderată de mulți „cea mai fru­moa­să femeie de la Campionatul Mondial”, a fost surprinsă în timpul unei băi de mulțime la Doha. În vârstă de 30 de ani, tânăra este criticată și elogiată pe internet pentru aparițiile sale de la Campionatul Mondial.

 

Vulgară și curajoasă

În contextul în care Qatar este o țară mu­sulmană, cu vederi ultra con­ser­va­toare, prezența sa a fost catalogată drept „vulgară”, dar și „curajoasă”. Ea nu se ferește să arate lumii atuurile sale, fiind fotografiată cu haine mulate și care lasă foarte mult la vedere. Totuși, ea a de­venit o adevărată vedetă la Cam­pio­natul Mondial din Qatar, iar fanii nu se feresc să o fotografieze de fiecare dată când o observă. Unii, mai îndrăzneți, îi so­licită tinerei să se fotografieze îm­pre­ună, iar ea pare că nu refuză niciodată. Conform declarațiilor sale, atenția pri­mită în timpul Cupei Mondiale din Qatar o bucură foarte tare, pe lângă re­zul­ta­tele echipei naționale ale țării sale, care a reuși să ajungă în semifinalele com­pe­tiției, după ce a trecut de Brazilia în sfer­turi.
Baie de mulțime
Recent, Ivana Knoll a fost surprinsă, îna­inte de semifinala Argentina – Croația, pe străzile din Doha, unde a fă­cut o adevărată baie de mulțime. Foarte mulți oameni s-au îmbulzit să facă o poză cu ea, complimentând-o în același timp, transmite The Sun. Conform des­crierii unui video în care ea apare în mij­lo­cul mulțimii, nu este pentru prima dată când i se întâmplă asta. „Asta este o zi
obișnuită pentru mine la Doha! Mul­țu­mesc, băieți, sun­teți incre­dibili!”, a spus mo­delul cu origini germane. Recent, ea s-a plâns că a primit restricții din partea organi­zatorilor Cupei Mondiale. Nu am mai putut să fac poze cu fanii pe stadion, nici măcar eu n-am putut să fac poze cu telefonul sau să filmez.
I-am în­trebat de ce și au fost atât de grosolani”, a spus Ivana Knoll.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura