Sport

FUTSAL. Trei victorii pentru West Deva

Formațiile care au reprezentat clu­bul devean în competițiile de juniori și seniori din Liga I de fotbal în sală au reușit să obțină victorii în partidele disputate în aceste zile.
Cea mai importantă este victoria în­re­gistrată luni seară de către echipa de seniori a clubului devean, care a câș­ti­gat la scor 9-2 (6-1) partida din de­pla­sare, cu CFF Clujana Cluj Napoca. Pentru West Deva au înscris: Vlad Țipău (3 goluri), Dumitru Stoica (2), Ion Al-Ioanii (3) și Pieptea, iar pentru gazde au înscris cele două goluri Mihai Moroșanu. Cu aceas­tă victorie, echipa de seniori West Deva, se situează pe locul cinci, cu un total de 12 puncte acumulate din 10 jocuri disputate, iar în următoarea eta­pă, West Deva va juca pe teren propriu cu Futsal Klub Odorheiu Secuiesc.
Echipa de juniori U19 de la clubul devean a reușit să obțină două victorii în ambele partide disputate în cadrul campionatului rezervat juniorilor. În etapa cu numărul , ACS West Deva s-a impus cu scorul de 18 – 8 în fața celor de la CSJ Știința U Craiova și apoi au câștigat cu 9 – 6 partida disputată acasă cu CSF CFR 1933 Timișoara. Echipa care evoluează în seria a patra se află pe locul patru în clasament, după Autobergamo Deva. (N.Gavrea)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura