FlashSport

Cea mai elegantă răzbunare

Ciprian Marinuţ

FC Hunedoara, lidera Ligii a IV-a, a protestat pentru neplata salariilor, printr-o victorie cu 10-0 în faţa echipei Agrocompany Băcia, iar succesul a lovit, în acelaşi timp, şi în Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara, care a decis, în mod exagerat, interzicerea accesului suporterilor pe stadion.

Au dat palme „morale” nedreptăţilor

Neplătiţi de două luni, din cauza războiului dintre oficialii clubului şi Primăria Hunedoara şi rămaşi temporar şi fără sprijinul suporterilor, în urma judecării incidentelor de la meciul cu Minerul Uricani, fotbaliştii de la FC Hunedoara au reuşit cea mai elegantă răzbunare. Echipa antrenată de Nelu Mitrică a jucat un fotbal de bună calitate şi a zdrobit cu 10-0 (2-0), sâmbătă, pe Agrocompany Băcia. Pentru hunedoreni au marcat Şaucă (min. 39, 60, 69 şi 86), Ov. Popesc (min. 41), Doroi (min. 50 din penalty şi min. 64), Corobea (min. 70 şi 84) şi Pîrvu (min. 75). Agrocompany a jucat în inferioritate numerică, din minutul 50, când Ardelean a încasat al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat.

Banderole albe pentru salarii

În repriza secundă, când au marcat opt goluri, componenţii echipei hunedorene au intrat pe teren cu banderole albe, în semn de protest faţă de neplata salariilor. „Nu ne-am primit salariile de două luni. Conducătorii clubului au spus că banii nu au fost viraţi în cont, deşi consilierii locali au alocat suma necesară până la sfârşitul campionatului”, a declarat un jucător hunedorean. Consiliul Local Hunedoara a aprobat în şedinţa din luna martie, alocarea sumei de 150.000 de lei pentru Asociaţia Fotbal Club Hunedoara, însă banii nu au ajuns în contul echipei, întrucât primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada, amână să semneze ordinul de plată, din cauza unor dispute politice cu consilierii Mihai Leu şi Dan Bobouţanu.

Spectacol pentru nimeni

Un joc cu 10 goluri fără suporteri se bate cap în cap cu obiectivul Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara, de a atrage publicul pe stadioane. Partida s-a disputat cu porţile închise, pentru că FC Hunedoara a primit două etape de suspendare a terenului şi amendă de 300 de lei, în urma incidentelor de la meciul cu Minerul Uricani. Decizia AJF faţă de FC Hunedoara este oarecum nedreaptă, întrucât incidentele au avut loc la Uricani, iar suporterii hunedoreni au fost mai mult victime decât agresori.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura