EvenimentFlash

Hoţi de fier, urmăriţi cu focuri de armă

Livia Botici

Sâmbătă, la miezul nopţii, patru hoţi de fier vechi, care încercau să fure balustradele unui pod feroviar din Petroşani, au fost surprinşi de poliţişti. După câteva focuri de armă, unul dintre cei patru a fost prins, ceilalţi trei, mai curajoşi, reuşind să scape de oamenii legi.

Şapte cartuşe

Dacă ar fi ”lucrat” fără să facă gălăgie, probabil că nimeni nu ar fi sesizat faptul că indivizii încearcă să fure balustrada podului, din apropierea triajului CFR Petroşani. Din nefericire pentru ei, zgomotul făcut, atunci când dezmembrau bucăţile de fier, a fost cel care a alertat locuitorii din zonă, ei sunând la 112 şi anunţând poliţia despre incident. În scurt timp, la faţa locului au ajuns poliţiştii, aceştia descoperind patru bărbaţi care lucrau de zor să dezmembreze podul cu pricina. La vederea oamenilor legii, indivizii au părăsit imediat locul, fugind pe marginea drumului şi sperând să-şi piardă urma. Numai că, după câteva somaţii verbale fără rezultat, unul dintre agenţii de poliţie a scos arma din dotare şi a tras şapte cartuşe în plan vertical.

Nu au fost răniţi

Speriat, un minor de 15 ani, din Petrila, s-a predat poliţiştilor, dar complicii săi au reuşit să scape. „Ceilalţi trei indivizi au reuşit să scape. Nimeni nu a fost rănit, dar se pare că nu s-au speriat suficient la auzul focurilor de armă, ori au fost mai curajoşi, ori sunt obişnuiţi cu astfel de situaţii. Un om care nu a avut de-a face cu aşa ceva s-ar fi oprit imediat la auzul armei. Oricum, important este faptul că hoţii au fost identificaţi, cu toate că deocamdată, nu au fost prinşi. Bărbaţii sunt acuzaţi de furt calificat, cel prins fiind cercetat în stare de libertate”, a declarat comisarul şef Vasile Hriţac, şeful Poliţiei Transporturi Feroviare Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura