; charset=UTF-8" /> Stiri si informatii de ultima ora din judetul Hunedoara - Mesagerul Hunedorean

Ce vremuri, domnule Heiuş! Nimic nu mai e cum a fost!

16 iulie 2019 | 6 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

Deputatul Lucian Heiuş semnează trei fraze penibile pe care, dacă era iarnă, puteam înţelege că le-a scris între două coborâri pe pârtiile de schi din Austria. Însă, vară fiind, singura explicaţie pentru înşiruirea dezlânată şi, pe alocuri, în conflict cu regulile gramaticale, rămâne doar dorinţa politrucului care, în lipsa faptelor, încearcă să câştige capital fluturând… vorbe.

Îngrozit că SC Apaprod SA Deva, compania la care, sigur că da, Consiliul Judeţean Hunedoara este acţionar majoritar, se află la un pas de a demara un proiect finanţat din fonduri europene în valoare de peste 200 de milioane de euro, proiect ce vizează investiţii majore în infrastructura de apă şi canal din judeţul nostru, deputatul Heiuş bate toba încercând o diversiune care să umbrească acest proiect important. Nu cumva proiectul să aibă succes! Nu cumva să fie făcută această investiţie! Nu cumva…
Când Lucian Heiuş vorbeşte despre angajarea „copiilor, a nevestelor, a amantelor, pilelor şi cumetrilor”, o face cu gândul la vremurile de tristă amintire în care judeţul Hunedoara era condus de partidul din care domnia sa face parte. Lucian Heiuş vorbeşte din amintiri pentru că, da, în acele vremuri, aceasta era politica de dezvoltare a judeţului Hunedoara: angajarea la stat a tuturor lipitorilor de afişe din campaniile electorale.
Vremurile pe care le regretaţi, domnule Heiuş, aducând din nou în atenţia publică practicile liberale care, între noi hunedorenii fie vorba, au condamnat judeţul la sărăcie, au apus de mult. Astăzi, în judeţul Hunedoara se fac investiţii, se extind reţele de apă şi canal, se construiesc drumuri, se reabilitează monumente istorice, se fac investiţii în sănătate, în turism, toate pentru a recupera decalajul faţă de alte judeţe. Decalajul la care ne-aţi condamnat bătând din gură 12 ani de zile.
Domnule Heiuş, în loc să frământaţi intrigi şi să ciopliţi beţe de pus în roţile care dezvoltă judeţul, cred că este mai util pentru toată lumea să vă bucuraţi de binemeritatul concediu de odihnă după sesiunea parlamentară care, se pare, v-a istovit de puteri…
Costel Avram, Administrator public al judeţului Hunedoara

Loading...

Comentarii (6)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. florin spune:

  Si pe vremea liberalilor s -au facut angajari politice la Apaprod, dar acesti psd isti nu mai au limite, au angajat sute de persoane aiurea ,la Totesti s a facut un centru operational unde a fost angajat un intreg taraf de muzica poulara iar solisrul(zbucghea ) a fost pus sef. familii intregi cu catel cu purcel au fost angajate ,majoritatea bineinteles ca din zona Soimus. Acest lucru a dus societatea la un pas de insolventa, (facturi neplatite de peste 6 luni).

 2. Koko spune:

  Ce prost e moldoveanul asta!
  A inceput sa latre ca fraierul ca sa primeasca si el ceva de supt.
  I-au dat un oscior de lins si da din coada ca fraierul.
  O sa ia teapa din nou cu psd-ul, asa cum a luat data trecuta.
  Au luat teapa altii cu state vechi prin psd, gen latraul de Codrin Stefanescu, nimicul de Avram e ca o scama.
  Numa’ sa nu ia cu declaratii…ca el semneaza si tractoras & comp culeg roadele.

 3. Monalise Hihn spune:

  E ceva putred…Când are de gând să revină cu drepturile salariale în grafic,respectiv cu bonurile de masă conducătorul clanului Hațeg,Victor Arion ?

  E deja 10 august iar bonurile nu s-au acordat !

  P.S. Somn ușor dom’ Bobora Flaviu!

 4. Bolesc spune:

  Dezastru la Apaprod cu smenarul de Arion. Schimbati-l ca numai se imbogateste pe seama firmei

 5. Stefoni spune:

  Avram asta se crede deja stapanul judetului. Vai s-amar Nistore pe cine promovezi, un mercenar care te vinde in secunda 2

 6. Dan Boboutanu spune:

  Doar la Apaprod,după verificările dispuse de C.J.

  Se confirmă,încă odată, că Hunedoara a fost tot timpul discriminată față de Deva,pe toate planurile ,dar în special pe cel salarial,existând poziții în Deva care sunt plătite dublu față de Hunedoara.Se confirmă,deasemenea,că angajatul venit ieri are salariul mai mare decât cel cu 20 -30 de ani vechime ,pe aceeași poziție.

  Se confirmă suspiciunile privind bonurile de masă .Astfel valoarea lor va rămâne la minim, pentru că așa s-a vrut .S-a fixat o țintă de vânzări nerealistă,care nu poate fi atinsă și astfel bonurile vor rămâne la minim.

  Se menține ,în continuare,tratarea cu nonșalanță a lipsurilor de tot felul,echipamentului de protecție,a materialelor și pieselor de schimb.

  Este necesară ieșirea Hunedoarei din A.D.I precum și din orice combinație toxică , atât timp cât la conducere e același personaj.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Comuna Lelese, fără ajutor de stat pentru fondul forestier

Supărare mare printre mulţi primari hunedoreni. Din păcate, nu toţi au putut depune cereri de sprijin pentru accesarea schemei de...

Angajaţii lunii iunie la Apa Serv Valea Jiului

Proiectul de fidelizare al angajaţilor, derulat de către Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat pe laureaţii ediţiei din luna iunie...

Sărbătoarea Taragotului la Vaţa de Jos

În weekend, la Vaţa de Jos se vor reuni taragotişti consacraţi, pentru a oferi publicului un spectacol al instrumentiştilor care...

Închide