Comunitate

Ce spectacole au pregătit artiștii din Petroșani pentru acest weekend

Artiștii de la Petroșani vă invită vineri, 25 martie 2022, de la ora 18.00, la Spectacolul „Neînțelegerea” de Albert Camus, regia artistică și scenografia Ovidiu Radu.

Consecințe
„Spectacolul vorbește despre ceea ce înseamnă plecarea de acasă și re­ve­nirea după 20 de ani de tăcere, și cât de dificilă poate fi reîntoarcerea într-o casă în care locul tău nu a rămas gol. Cât de ușor un străin poate să redevină un fiu și un frate? Cu ce umplem golul lăsat de cineva drag? Care pot fi consecințele unei NEÎNȚELEGERI? La toate aceste întrebări putem afla împreună răs­pun­surile dacă veți fi alături de noi în sala de spectacol”, susțin artiștii.
Spectacolul are loc la Sala Artelier.
Prețul unui bilet este de 20 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere 50 la sută

O comedie savuroasă
„Griji, probleme de zi cu zi, mai mici sau mai mari. Pe toate vă propunem să le dați uitării. Remediul este o porție zdravănă de râs în compania actorilor Teatrului Dramatic „Ion D. Sîrbu”.
„Cină cu proști”, de Francis Veber, în regia lui Daniel Vulcu, este titlul piesei ce se joacă în Sala Mare a Teatrului, sâm­bătă, 26 martie 2022, de la ora18.00. O comedie savuroasă în care răsturnările de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore de spectacol. Veți putea viziona un spectacol unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin și sănătos e greu de stăpânit”, arată actorii de la teatrul din Petroșani.
Prețul unui bilet este de 20 sau 25 de lei în funcție de categoria locului.
Elevii, studenții și pensionarii bene­fi­ciază de reducere.
„Apoi, duminică, 27 martie 2022, de la ora 12.00, îi invităm pe cei mici și nu numai la Spectacolul „Cei trei purceluși” de Serghei Mihalkov, regia și sceno­gra­fia Boris Melinti. Trei purceluşi simpatici Nuf-Nuf, Naf-Naf si Nif-Nif, încearcă să îşi facă fiecare câte o casă, fiecare după pretenţii, ştiinţă şi seriozitate. Peripeţiile celor trei fraţi purceluşi și întâlnirea cu lupul cel rău le puteţi urmări dacă veniţi să vizionaţi spectacolul nostru”, susțin cei din conducerea Teatrului I.D.Sîrbu.
Prețul unui bilet este de 8 lei pentru copii și de 10 lei pentru adulții însoțitori. Acestea pot fi achiziționate de la Agenția Teatrală.

Vă așteptăm la Teatru!
Echipa TDIDS.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura