Actualitate

Un client băut l-a înjunghiat

Administratorul unui bar a fost la un pas de a-și pierde viața după ce un client l-a înjunghiat cu un bri­ceag în zona gâtului. Victima a avut nevoie de o operație com­pli­cată pentru a i se salva viața. Agre­sorul a fost condamnat de Tribu­nalul Hunedoara la închisoare pen­tru tentativă de omor.

Transportat la spital
Potrivit anchetei, incidentul s-a petrecut la barul pe care-l deținea victima. După ora închiderii, în timp ce făcea curat alături de concubina sa pe terasa localului, un client bătut i-a cerut să-l servească cu un pahar cu whisky. Bărbatul a refuzat și de aici s-a ajuns la o altercație.
Agresorul era deja băut, așa că până la faptă nu a fost decât un pas. Omul a spart un pahar și a rupt cu dinții două bancnote ce-i apar­ți­neau. Administratorul a încercat să-l facă pe bărbat să părăsească lo­calul. Însă s-a ales cu o rană, după ce clientul recalcitrant l-a înjun­ghiat. Victima a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Deva și a fost supusă unei intervenții chirurgicale. Agresorul, în vârstă de 28 de ani, este de loc din județul Gorj, dar lucra în Hunedoara, iar în faţa instanţei a recunoscut că leziunea suferită de persoana vătămată la gât a fost produsă de el prin aplicarea unei lovituri cu briceagul recuperat de organele de urmărire penală de la locul faptei. A susținut însă că l-a înjunghiat accidental, dar apărarea sa nu a fost susținută de probe. Tri­bunalul Hunedoara l-a condamnat pe Ion Grecu la 3 ani și 4 luni închi­soare cu executare pentru tentativă de omor. (M.Gânju).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura