Ce se întâmplă cu gunoiul din Hunedoara?

Unul dintre punctele de pe ordinea de zi din şedinţa Consiliului Local Hunedoara a fost acela privind înfiinţarea unui serviciu propriu de salubrizare în municipiu.
Conducerea primăriei a venit cu această propunere, deoarece la sfârşitul lunii martie expiră contractul cu operatorul de salubritate. Din această cauză, administraţia locală intenţionează să găsească o soluţie pentru a nu împiedica procesul de ridicare şi valorificare a deşeurilor. „Anul acesta există riscul să nu mai avem unde să ducem gunoiul. Dacă nu facem nimic, vom ajunge în situaţia de a-l duce la Timişoara sau Arad, ceea ce nu este tocmai normal. Vrem să gestionăm singuri colectarea deşeurilor“, a declarat Viorel Arion, primarul municipiului Hunedoara. Mai mult decât atât, odată ce serviciul va deveni funcţional, se doreşte şi reducerea tarifelor la gunoi atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice. (O. Mihnea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Răzvan Marcu, dublu campion naţional

Arcaşii legitimaţi la SCM Deva au început cu dreptul anul 2015, câştigând numeroase medalii la Campionatul Naţional în sală, desfăşurat

Victorie înainte de cantonament

CNS „Cetate” Deva, lidera Ligii a IV-a Hunedoara, a bifat a doua victorie consecutivă în meciurile amicale din acest an.

Clasare onorabilă la „Raliul zăpezii”

Pilotul Mihai Cîmpeanu s-a clasat pe locul 16 în ierarhia generală de la raliul zăpezii „Winter Rally Covasna”, desfăşurat în

Închide