Ce medalii au cucerit canotorii hunedoreni

Întrecerile Campionatului Naţional de Maraton la kaiac-canoe s-a desfăşurat în perioada 11-13 iuniela baza nautică de la Bascov- Piteşti.
Sportivii legitimaţi la LPS Cetate Deva, pre­gătiţi de prof. Alexandru Mureşan, au reuşit să obţină o serie de noi rezultate deosebite, la finalul întrecerilor clubul de­vean clasându-se pe locul patru în cla­sa­mentul cluburilor sportive participante.
O medalie de aur a câştigat Nadia Haidar în proba individuală de kaiac a junioarelor de la categoria a II-a pe distanţa de 10 km, aur cucerind şi fetele din echipajul devean de dublu junioare II alcătuit din Sara Trif şi Larisa Răileanu, care au evoluat de ase­me­nea pe distanţa de 10 km.
Cu medalii de argint s-au întors acasă An­dreea Alexandra Mureşan şi Alexandru Fili­mon în probele individuale ale cadeţilor de 13-14 ani, care au concurat pe distanţa de 7 km.
Echipajul devean alcătuit din juniorii II Alexandru Ioan Mureşan şi Bogdan Oprean au cucerit o binemeritată medalie de bronz în proba de 10 km, Alexia Ghiţă a ocupat locul IV în proba de kaiac simplu pe 3 km, iar Răzvan Săiceanu a încheiat competiţia pe locul V în proba de simplu a juniorilor I pe distanţa de 14 km.
În aceeaşi competiţie, Adrian Hurh, legitimat la CS Nautic Hunedoara, a cucerit o medalie de bronz în proba de canoe juniori I pe distanţa de 14 km iar colegul lui de club,Victor Gheorghesc, a încheiat con­cur­sul pe locul VII în proba de kaiac simplu cadeţi 12 ani, pe distanţa de 3 km.Sportivii hu­nedoreni sunt pregătiţi de antrenorul Ioan Drăgoi.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.