www.mesagerulhunedorean.ro

Ce crede deputatul Laurenţiu Nistor, preşedintele PSD Hunedoara: „Mircia Muntean nu va câştiga Primăria Deva”

02-Laurentiu-Nistor-1Natalia Bumbac

Preşedintele PSD Hunedoara, deputatul Laurenţiu Nistor (foto), a afirmat că social-democraţii din Deva îşi vor concentra toate forţele ca medicul Emil Stoica să obţină funcţia de primar al municipiului reşedinţă de judeţ.
Medicul Emil Stoica îi va avea drept principali contracandidaţi pe actualul primar Petru Mărginean şi pe fostul primar Mircia Muntean, despre care liderul PSD Hunedoara spune că nu are sorţi de izbândă. Motivul pentru care Laurenţiu Nistor a ajuns la această concluzie este că fostul edil al Devei nu va fi privit cu ochi buni de electorat din cauza traseului sinuos pe care l-a parcurs în politica ultimilor ani. „Mircia Muntean cred că va pierde din cauza faptului că a plecat din PSD şi a speculaţiilor asupra partidului din partea căruia va candida. S-a spus că va candida de la toate partidele PSD, UNPR sau PSRO, nici el nefiind decis pe care dintre acestea să-l aleagă”, a afirmat Laurenţiu Nistor. Întrebat dacă Mircia Muntean mai este membru PSD, aşa cum afirma el însuşi cu două săptămâni în urmă, la o conferinţă de presă la PSRO Hunedoara, preşedintele PSD Hunedoara a spus: „Mircia Muntean s-a autoexclus din PSD în momentul în care a anunţat că va fi candidatul PSRO.”
Până acum, şi-au anunţat candidaturile la Primăria Deva primarul Petru Mărginean din partea PNL, medicul Emil Stoica de la PSD, Mircia Muntean de la PSRO şi Cristian Vladu, fostul prefect al judeţului, de la PND Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.