ActualitatePolitica si administratie

Ce au votat aleșii județeni, după 2 ani de pandemie

Adriana Năstase

Vineri, Consiliul Județean Hunedoara s-a în­tru­nit în ședință ordinară pentru a adopta noi ho­tă­râri necesare bunei funcționări a administrației județene.
Hotărârile vizează aproape toate domeniile de competență: sănătate, infrastructură rutieră, pro­tecția mediului, rețele de utilități și finanțări ne­rambursabile.

S-a majorat alocația de hrană
„După doi ani de pandemie care ne-au limitat fon­durile, astăzi (n.r.-vineri) au fost alocate 3 mili­oane de lei pentru proiectele de interes public ce pot primi finanțări nerambursabile în baza Legii 350/2005. Urmează ca, în luna martie, dosarele cu cererile de finanțare să fie depuse la Consiliul Județean Hunedoara. Cultele religioase, asociațiile de sport și tineret, pot obține sprijin pentru acti­vitățile programate în acest an!
Au fost aprobate noi investiții care vizează ex­tinderea spațiilor la Spitalul Județean de Urgență din Deva și la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad, iar la Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Geoagiu s-a aprobat majorarea alocației de hrană pentru pacienți. Sănătatea hunedorenilor este o prioritate și, de fiecare dată, ne străduim să venim în întâ­mpinarea așteptărilor tuturor celor care au nevoie de servicii medicale la unitățile din subordine.
În Valea Jiului, așa cum am promis, ne con­cen­trăm resursele și pentru închiderea depozitului neconform de deșeuri de la Vulcan.
Le mulțumesc consilierilor județeni pentru par­ticipare și pentru voturile favorabile proiectelor ini­țiate de executivul Consiliului Județean Hunedoara”, a declarat Laurențiu Nistor (foto), șeful Consiliului Județean Hunedoara.

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura