Politica si administratie

Cazacu s-a întors la prima dragoste, sindicatele

Sorina Popa

Primarul Florin Cazacu (foto) se poate declara mulţumit, că ani de zile, i-a condus pe minerii brădeni în luptele lor sindicale. Asta, pentru că, acum, deşi este primarul municipiului Brad, el a primit un post important în partid, având în vedere că a fost timp de 10 ani liderul Sindicatului „Barza”, de la Mina Brad şi cinci ani a fost vicepreşedinte al filialei judeţene Hunedoara a Cartel Alfa.

Recent, Cazacu a fost desemnat de către Comitetul executiv al PSD, să ocupe funcţia de şef al Departamentului pentru Relaţia cu Sindicatele din partid. Se pare că liderul PSD, Victor Ponta şi ceilalţi colegi ai săi din conducerea partidului, au apreciat activitatea lui, de dinainte ca acesta să devină edilul şef al municipiului Brad.

Şi-a atins scopurile

În noua postură, preşedintele PSD Hunedoara a declarat pentru MESAGERUL HUNEDOREAN că „ne-am propus să obţinem două posturi la nivel naţional, în cadrul partidului. Scopul nostru a fost atins, pentru că deputatul Laurenţiu Nistor a fost numit secretar executiv în cadrul Secretariatului General al PSD, iar eu am fost desemnat să conduc Departamentul pentru Relaţia cu Sindicatele. Postul meu e similar cu funcţia de vicepreşedinte al partidului. E adevărat că am candidat pentru un post de vicepreşedinte la partid, reuşind să strâng 266 de voturi. Sunt mulţumit că mi s-a oferit şansa să lucrez din nou cu sindicatele”.

Pe lângă problemele brădenilor şi a pesediştilor din judeţ, Florin Cazacu va avea, aşadar, de lucru şi cu sindicaliştii. „Susţin sindicatele şi le voi cere colegilor de partid să mă sprijine în munca aceasta. Voi forma o echipă cu care să lucrez la departament, încercând să promovăm proiectele legislative ale sindicaliştilor”, a adăugat liderul PSD Hunedoara.

One thought on “Cazacu s-a întors la prima dragoste, sindicatele

  • Cu cat va plateste,tov.Cazacu ,ca sa-i pupati partea dorsala?SI MAI ALES DIN CE BANI? CU BANI DIN BLATUL FACUT CU LICHIDATORUL SI CU O.N.G.-UL FILOCALIA-cei implicati in tunul cu MUZEUL AURULUI din Brad?
    Sau din cei 5.000 EURO de caciula ,incasati de la cei care au ocupat cateva luni posturile de directori coordonatori-plini si adjuncti (nominalizarile P.S.D.)?!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura