Politica si administratie

Primarul Hada contra deputatului Arion

Sorina Popa

Ieri, într-o conferinţă de presă, primarul municipiului Hunedoara, Ovidiu Hada (foto), l-a acuzat pe deputatul PDL Viorel Arion  că îşi asumă realizarea unor proiecte, deşi acesta nu a mişcat nici un deget, pentru ducerea lor la bun sfârşit, susţine edilul şef.

„Să probeze cu documente”

Primarul Hada a afirmat că deputatul Viorel Arion şi-a postat pe reţeaua internă de cablu din municipiu un anunţ prin care le spune hunedorenilor că el a adus 750.000 de lei pentru amenajarea Parcului Tineretului din localitate.

„Este nedrept ca un deputat al municipiului nostru să îşi asume roadele muncii colegilor mei din primărie. Îi transmit pe această cale domnului deputat Viorel Arion că este mincinos şi că nu are caracter. Şi îi solicit să probeze cu documente faptul că el a atras suma necesară pentru reabilitarea Parcului Tineretului din municipiu”, a spus primarul Ovidiu Hada. Suma de 750.000 de lei este asigurată de către Ministerul Mediului, printr-un program de amenajare a mai parcurilor.

„Am făcut lobby la Pogea şi Boc“

Contactat de MESAGERUL HUNEDOREAN, deputatul PDL Viorel Arion a afirmat că „prin Hotărârea de Guvern nr. 1588, din 16 decembrie 2009, s-au alocat pentru mai multe localităţi hunedorene, sumele necesare amenajării unor parcuri. Ca parlamentar al Colegiului Hunedoara, am făcut lobby pe lângă ministrul Finanţelor de atunci, Gheorghe Pogea şi premierul Boc, pentru ca banii să ajungă în judeţul nostru. De asemenea, am mai adus 18 miliarde de lei vechi pentru Catedrala Eroilor, care se află în Parcul Tineretului. E păcat de acel loc să nu fie amenajat aşa cum trebuie. Primarul Hada nu prea ştie ce să facă pe la primărie, de aceea, îi transmit că banii pentru reabilitarea Parcului Tineretului îi va putea recupera”.

8 comentarii la „Primarul Hada contra deputatului Arion

  • Eleganta atitudinea d.lui Hada conform educatiei crestine si penticostale banuiesc de-a se arunca la gitul d.lui deputat Arion cu jicniri, pentru ca nu cred sa fie un compliment sa spui cuiva ca nu are caracter… acu nu ca ne-ar face o impresie de mare erou dl deputat, da poate ca de la dl Hada naivi din Hunedoara sperau mai mult si au vazut mai nimic!!! chestia cu „am facut loby la Pogea si la Boc” este demna de o pagina de revista!!!

  • Jenanti amandoi… Hada , care oricum nu are nici un merit iar banii se vor scurge in propriile buzunare – pentru ca si la amenajarea parcului vor lucra utilajele lui ,, tata ” . Arion pentru faptul ca i-si aroga toate meritele , desi daca ar fi sa tinem cont de ce spunea Dan Radu Rusanu si Molot , de fiecare data el era doar carausul , cel ce ducea hartia la Bucuresti … Ne-am saturat de pozele lui de pe televizor , umflat in pene pentru merite pe care nu le are .. De fiecare data a uitat sa spuna ca cei care au rezolvat cu adevarat problema au fost Pogea sau Barbu … De altfel ne abureste de ani de zile cu tot felul de initiative legislative , dar la care nu mai spune ca ele au fost respinse definitiv si s-a ales praful de ele . Practic putem spune ca a luat banii 6 ani de zile degeaba in Parlament .. Si acum i s-a pus pata pe Primaria Hunedoara … Vrea sa ajunga primar ! N-o sa fiti niciodata primar , d-le Arion ! Hunedorenii nu mai pot fi mintiti cu felicitari , mesaje pe teletext sau pe telefon . Asa ca luati-va gandul de la Primarie , asa cum ar trebui s-o faca si acest analfabet care ne DEZONOREAZA de doi ani …..

  • Domnu’ Gigi,
    Sunteti semianalfabet, la randul dumneavoastra! Se scrie „isi”, nu „i-si”, cum gresit scrieti. Va mai lipsesc si niste virgule in text. Pe de alta parte, Pogea si Barbu si-au rezolvat propriile interese, nu pe cele ale hunedorenilor.

  • Am verificat ID-ul de la care s-a trimis mesajul lui ‘Gigi’ si….surpriza:ID-ul e al Directiei Vamale Deva.Cine ar fi putut sa il trimita?Oare nu dl Schiau,actualul director?De altfel,este deja stiut ca isi doreste sa candideze din nou.Faptul ca ii ataca pe amandoi,sipe Hada si pe Arion,ma face sa cred ca identitatea lui Gigi este Nicolae Schiau

  • Domnul Ovidiu Hada ar trebuii sa isi vada de „ograda” lui, dupa aceea sa isi intinda nasul si sa comenteze despre ceilalti, Ovidiu Hada este incompetent pentru functia de primar. Peste tot el este insotit de domnul viceprimar : aparitii televizate, aparitii in public si pot continua.Am o mare curiozitate, de cate ori domnul Ovidiu Hada este intrebat ceva in legatura cu problemele Hunedoarei de catre locuitori, domnul vice’ ia cuvantul in locul lui, aici ma intreb: Daca Ovidiu Hada nu este in stare sa discute sau mai ales sa rezolve si sa se ocupe de propriile probleme si responsabilitatile pe care le-a dobandit ocupand functia de primar cum poate el sa critice pe altii? Prin nesimtire?Prin dezinteres pentru locuitorii Hunedoarei? De cand Ovidiu Hada a devenit primar, orasul Hunedoara arata ca o groapa de gunoi : Caini vagabonzi, spatii verzi neingrijite, drumuri cu gropi, ma scuzati cratere este un cuvant mai potrivit, pot continua la nesfarsit cu problemele nerezolvate de catre primarul nostru mult iubit.
    In concluzie, domnule Hada, fiti un bun gospodar si rezolvati-va problemele dumneavoastra ca apoi sa-i puteti critica pe ceilalti.

  • Acuama ceva timp am fost in incinta stadionului pe un teren de rezerva lasat in paragina sa joc o miutza alatauri de niste prieteni niic bn nu am inceput ca a venit un domn de la paza si ne-a spus sa parasim spatiul ca este o zona privata…a cui credeti ca ii terenu? A Domnului primar Ovidiu Hada stau si ma intreb cata nesimtire trebuie sa existe si cata bataie de joc ca un Primar in functie sa cumpere un teren de fotbal din incinta stadionului in calitate de primar…Si sa nu mai spun nimic de craterele din oras mai bn si-ar prezenta demisia un asemenea nesimtit care se zbate in incompetenta zi de zi si mai bine s-ar duce la adunari bisericesti poate acolo ii cat de cat capabil de ceva

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura