Cazacu, declarat cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Vest

Primarul Bradului, Florin Cazacu (foto), a câştigat titlul de „Cel mai bun primar de municipiu din Regiunea de Vest”, oferit de Revista Română de Administraţie Publică Locală.
Forumul, organizat de revista amintită, s-a bazat pe proiecte realizate de edili şefi din ţară şi pe demersurile efectuate pentru modernizarea localităţilor lor. La eveniment au participat şi funcţionari publici şi aleşi locali. În cadrul Galei de decernare a premiilor Administraţia locală la înălţime – ediţia 2012, Dănuţ Buhăescu, edilul şef din Uricani, a primit titlul de „Cel mai bun primar de oraş din Regiunea Vest”. Primarul Florin Cazacu a prezentat în cadrul dezbaterilor, tema „Muzeul Aurului Brad – un proiect al comunităţii brădene.”
„Aprecierea activităţii mele la un asemenea nivel îmi face mare cinste şi dedic acest premiu în totalitate comunităţii brădene, cea care a făcut posibil ca eu să primesc acest titlu. Sper ca munca mea să confirme din plin meritul de a-mi fi atribuită această distincţie şi o consider o provocare de a fi mai priceput în activitatea mea în viitor”, a declarat Florin Cazacu, edilul şef al municipiului Brad. (S. Popa)

6 comentarii la „Cazacu, declarat cel mai bun primar de municipiu din Regiunea Vest

 • 13 noiembrie 2012 la 6:48
  Permalink

  Sunteti hilari!Un individ care in 8 ani de zile nu a facut nimic pt.termoficarea orasului(n.b.:acum este cea mai scumpa din tara),pt.curatenie,care nu a adus si nu a consumat macar 1 EURO din banii europeni pt.acest obscur si infect targ cu pretentii de
  municipiu,v-ati gasit voi sa-l ridicati in slavi.
  De ce oare?Nu cumva contra-cost si-a asigurat bunavointa voastra?

 • 13 noiembrie 2012 la 8:10
  Permalink

  Felicitari domnule primar

 • 13 noiembrie 2012 la 8:11
  Permalink

  E bun, e bun… pentru el si pentru acolitii lui. Ce o facut asta pentru Brad in afara de pavele, manele party… si greva foamei?

 • 13 noiembrie 2012 la 10:18
  Permalink

  Mindrie nationala !!!
  Va dati seama unde a ajuns Romania, daca „municipiul Brad”(in realitate un biet tirg din zona de deal a Europei), a ajuns „etalon”, la nivel de tara??? Unde ne mai putem integra?? Poate in Kirghistan??
  Dar cred ca si acolo, un primar ar fi facut mai mult , decit grefa foamei pentru neputinta si nepricepere???
  🙂

 • 13 noiembrie 2012 la 11:53
  Permalink

  Asta da stire!Poltica vreau sa spun.Caci ,alminteri daca intri in Brad iti vine sa ii plangi de mila.Bradul ,un oras(municipiu)care moare incet, incet zi de zi datorita ”competentei”lui Cazacu Florin.

 • 13 noiembrie 2012 la 14:15
  Permalink

  Pt locul 1 felicitari, pentru „realizari” nu am ce ….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare