Autorul „poveştii explozive“ de la Uricani rămâne după gratii

Cristina Ghenea

Bărbatul care, săptămâna trecută, a aruncat în aer două garsoniere, din cauza geloziei, va rămâne în arest. Laurenţiu Palko (foto) a fost prezentat, ieri, magistraţilor de la Tribunal, în faţa cărora a declarat că a făcut această greşeală fiind supărat pe concubina sa.
Umil, bătrânul de 68 de ani şi-a recunoscut, încă o dată, fapta şi le-a cerut judecătorilor ca, în măsura în care se poate, să fie cercetat în stare de libertate. Procurorii, însă, consideră că Laurenţiu Palko reprezintă un pericol social, deoarece prin fapta sa, au fost distruse mai multe locuinţe şi bunurile a nu mai puţin de 12 persoane. Magistraţii au fost, şi ei, de acord cu acest lucru, şi au respins recursul formulat de bărbat, astfel că decizia Judecătoriei Petroşani, de a fi trimis în arest pentru 29 de zile, a fost menţinută.
Amintim că în data de 5 noiembrie a.c., Laurenţiu Palko a creat panică în blocul în care locuieşte, în Uricani, după ce şi-a aruncat în aer locuinţa. Se pare că la baza deciziei de a face un astfel de gest au stat, de fapt, neînţelegerile pe care le avea cu concubina sa.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare