Cauzele incendiului de la fabrica de uleiuri, necunoscute

14 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Cauzele care au provocat incendiul din 12 septembrie, de la fabrica de uleiuri din Orăştie, nu au fost stabilite deocamdată. Autorităţile statului fac în continuare cercetări pentru aflarea lor. Ieri, o echipă de cinci specialişti de la INSEMEX Petroşani a mers la faţa locului, pentru a demara expertiza cerută de poliţişti.
„În primul rând, vor fi făcute cercetările la locul incendiului, după care se va trece la expertiza tehnică. Întreaga procedură, până la stabilirea concluziilor, va dura câteva luni”, a precizat George Artur Găman, directorul general al INSEMEX.
În paralel, poliţiştii şi procurorii efectuează cercetări într-un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, distrugere din culpă şi neluarea măsurilor privind securitatea în muncă, a arătat comisarul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Nici o persoană nu a fost pusă sub acuzare, iar fapta de vătămare corporală din culpă se referă la rănirea gravă a tânărului de 27 de ani, care a suferit arsuri de gradul IV pe aproape tot corpul în urma deflagraţiei. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Protest pe coşul de fum

Un bărbat din municipiul Lupeni, în vârstă de 30 de ani, s-a urcat pe un coş de fum al unei...

Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident rutier

Nu mai puţin de 13 persoane, majoritatea pasageri într-un microbuz, care transporta angajaţi de la Mina Uricani, au fost rănite...

Eveniment cultural şi spiritual la Ribiţa

Mâine şi poimâine, comuna Ribiţa va fi gazda unui eveniment cu o mare încărcătură spirituală. Acţiunea este organizată de Consiliul...

Închide