Premiată pentru comunicarea din timpul dezastrului de la Orăştie

14 septembrie 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Actualitate

Maiorul Anemona Doda (foto), purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, a fost premiată, ieri, de către prefectul judeţului, Fabius Kiszely, pentru modul impecabil de comunicare pe care l-a avut pe tema incendiului de la fabrica din Orăştie.
„Pentru gestionarea comunicării prin «vocea unică» a Centrului Judeţean de Comunicare şi Informare Publică, în cazul incendiului din data de 12 septembrie 2017, din municipiul Orăştie”, se precizează în diploma acordată ieri, la manifestările dedicate Zilei Pompierilor.
Pe parcursul celor aproape 20 de ore în care echipajele de intervenţie au acţionat pentru lichidarea incendiului de la fabrica de uleiuri din Orăştie, maiorul Anemona Doda a transmis, în permanenţă, informaţii în timp real şi a răspuns tuturor întrebărilor venite din partea presei. Totodată, a transmis cele mai relevante imagini de la locul dezastrului. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Pompieru spune:

    Prea mult pt un simplu purtator de cuvint. Prea multe grade si salariu gras pt un om care da un interviu de 2 minute pe saptamina. Altii lucreaza pe brinci si au sakariu de 1500 lei. De asta nu merge bine Romania. Si de altele.

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cauzele incendiului de la fabrica de uleiuri, necunoscute

Cauzele care au provocat incendiul din 12 septembrie, de la fabrica de uleiuri din Orăştie, nu au fost stabilite deocamdată....

Protest pe coşul de fum

Un bărbat din municipiul Lupeni, în vârstă de 30 de ani, s-a urcat pe un coş de fum al unei...

Microbuz plin cu pasageri, implicat într-un accident rutier

Nu mai puţin de 13 persoane, majoritatea pasageri într-un microbuz, care transporta angajaţi de la Mina Uricani, au fost rănite...

Închide