Catedrala din Centrul Vechi al Hunedoarei, prădată de hoţi

Catedrala „Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” din Centrul Vechi al municipiului Hune­doara a fost prădată de hoţi.
„Surpriza de dimineaţă. Ne-au călcat hoţii. Mare pagubă nu au făcut. Aşa cam vreo
3-4.000 lei. Ce nu ştiau, au fost înregistraţi. Nu durează mult până ce vor fi prinşi… PS. Poate ne aduceţi boxa înapoi. Seria ei e pe factura de inventar…”, a scris preotul Petru Suciu, pe pagina sa de Facebook.
Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au făcut cercetări pentru a identifica autorii in­frac­ţiunii. Potrivit comisarului şef Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, hoţul sau hoţii, au pătruns prin efracţie for­ţând uşa de acces în biserică, şi au furat banii găsiţi în cutia milei şi cei strânşi din vânzarea lumânărilor, precum şi o boxă audio şi un microfon.
A fost deschis dosar penal pentru furt ca­li­ficat, iar poliţiştii hunedoreni continuă cerce­tă­rile, verificând şi evaluând toate problele strân­se, inclusiv înregistrările de pe ca­me­rele video de supraveghere. (M. Crivăţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Condamnaţi pentru trafic de migranţi

Trei hunedoreni au fost condamnaţi de către magistraţii Tribunalului Timiş pentru că au încercat să treacă ilegal graniţa mai mulţi

Municipiul Petroşani nu este în carantină

Municipiul Petroşani se află în scenariul roşu încă de săptămâna trecută, după ce s-a depăşit o rată de infectare de

Hoţi de catalizatoare auto reţinuţi

La adăpostul nopţii, suspecţii tăiau cata­li­za­toarele autoturismelor parcate pe străzile din municipiul Brad. Furtul filtrelor auto­tu­rismelor a devenit o ”afacere”

Închide