Politica si administratie

Cât mai este de făcut din proiectul de reparații capitale a spitalului devean

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Deva susține că lu­cră­rile la proiectul de Re­parații Capitale, de­marat în urmă cu aproape 12 ani, vor fi gata la finalul aces­tui an.

Pediatrie nouă
La final, aici vor fi investite peste 120 de milioane de lei, pentru rea­bi­litarea unității sanitare, a tuturor sec­țiilor, cu excepția Unității de Primiri Urgențe care se moder­ni­zează cu fonduri europene.
Medicul Lucian Miron, directorul medical al Spitalului devean a de­cla­rat că sunt în lucru, dar în proporție de 95 la sută finalizate, Sec­țiile Pediatrie, Chirurgie, Ortopedie, Gi­ne­co­lo­gie-Neonatologie, dar și Spălătoria, ves­­tiarele și gar­deroba.
„Sunt finalizate toa­te aceste secții în proporție de 95 la sută. Până la sfârșitul anu­lui va fi terminat pro­iectul de reparații capitale a spi­talului”, a de­clarat dr. Lucian Miron (medalion).
Reamintim că Pediatria nouă s-a mu­­tat din clădirea veche, și va fi o sec­ție extrem de primitoare, cu pe­reții desenați, astfel încât să-i mai înveselească pe micii bolnavi. (A. Năstase)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura