Cât de tare doare adevărul?

Nu credeam niciodată, că un tânăr ca mine, neînsemnat pentru greii U.S.L., reuşeşte să producă atâta deranj şi disconfort  preafericitului Nistor Laurenţiu, un contracandidat pentru care eu sunt un individ,  iar cetăţenii votanţi.
E drept că odată cu înaintarea în vârstă ai impresia că eşti cel mai bun, de neînlocuit, unic şi chiar dacă ai o avere considerabilă obţinută într-un anumit fel, te laşi foarte greu dus şi încă mai vrei.
În această situaţie, noi, tinerii, ce trebuie să facem? Să aşteptăm cuminţi, să vedem cum se duce totul de râpă, să ne mai lăsăm minţiţi şi, eventual, să  asistăm la spectacolele dumneavoastră electorale, pentru a ne mai înmuia inima. NU. Nu, domnule Laurenţiu Nistor, e de ajuns.
Despre faptul că sunt bogat, aşa cum spuneţi dumneavoastră, aş vrea să vă spun că m-am îmbogăţit din cauza dumneavoastră şi a celor ce ne-au guvernat până acum. Am fost obligat de împrejurări să plec la muncă în străinătate, la fel ca sute de mii de români, pentru că în ţară, cei ca dumneavoastră  închideau firme, lăsau oameni şomeri  şi se îmbogăţeau peste noapte, doar lucrând la stat (vezi cazul Dragnea, Rizea etc… chiar şi al dumneavoastră).
Eu am lucrat doar la privat în străinătate, iar când am venit acasă, am avut “tupeul şi neobrăzarea” să pun pe picioare o firmă de construcţii, fără să ştiu că, dacă ai o asemenea firmă, în România nu ai voie să lucrezi cu statul, decât dacă ai avizul unor oameni ca dumneavoastră.
Nu sunt disperat să câştig, dar nu mai am timp să aştept şi nici nu mai vreau să văd oameni ca dumneavoastră luând decizii pentru alţii. Apropo, eu mi-am terminat  şcoala la timp…!
Am văzut că vă lăudaţi cu ceea ce aţi făcut, dar de ce nu spuneţi şi cum aţi făcut o avere colosală în scurt timp, doar lucrând la stat. De ce nu spuneţi că nu aveţi nimic cu Boc, cu Udrea sau cu P.D.L. şi aţi avea mai degrabă probleme cu A.N.I.
A.N.I. nu e femeie, ştiţi, nu?
În altă ordine de idei, accept şi dezbaterea cu dumneavoastră, dar nu ca bărbaţi, pentru că, totuşi, eu am 30 de ani, iar dumneavoastră sunteţi trecut de 60 de ani. Deci, aşa, ca de la nepot la bunic.
Clar, mai vreau ceva, să veniţi pregătit, pentru ca dezbaterea să fie în limba engleza (sigur aţi învăţat la şcoli), deoarece vreau să o trimit românilor din străinătate şi europenilor, să vadă cine i-a condus.
Domnule Nistor, nu am nimic cu dumneavoastră. Şi ori de câte ori vă văd, mă încearcă un sentiment de milă. Dar tare mi-e teamă că pe 9 decembrie, oamenii vor fi nemiloşi cu cei ca dumneavoastră.
Cine seamănă vânt, culege furtună! E drept, dumneavoastră aveţi mai multe probleme cu vânturile!
Draia Daniel Ovidiu, candidat pentru funcţia de deputat
în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad- Valea Mureşului

6 comentarii la „Cât de tare doare adevărul?

 • 27 noiembrie 2012 la 6:50
  Permalink

  Succes Ovidel!Dumenzeu sa-ti ajute sa-l dobori pe dinozaurul u.se.list
  nistor laurentiu1

 • 27 noiembrie 2012 la 11:03
  Permalink

  Ce scoala lu’ peste ai terminat la timp? La fabrica de diplome pt. facultatea de agronomie din Tm n-ai fost in stare sa te ti de ea.

 • 27 noiembrie 2012 la 18:43
  Permalink

  ,,Succesuri ” Ovidel sa ajungi la cimitirul Bejan ca acolo se primesc numai cu studii superioare dupa cum spunea un apropiat de-al tau Cristi intr-un comentariu la articolul raport de activitate

 • 27 noiembrie 2012 la 23:13
  Permalink

  Pe tine nu te doare sa recunosti cand furai in anglia?sau cand ai luat banii de la banca si te-ai tirat in tara?tu de ce nu recunosti?mai lasa-ne!

 • 3 decembrie 2012 la 20:22
  Permalink

  asa este cu inaintarea in varsta.asa se credea si tactu in politie.esti mare ppdd-ist de la pdl-ist.esti un papagal

 • 8 decembrie 2012 la 16:51
  Permalink

  OAMENI BUNI , SA NE FEREASCA DUMNEZEU SA AJUNGA DRAIA DEPUTAT , SUNT UN APROPIAT LUI ..DAR CREDETI-MA NU ATI VREA SA AJUNGA DEPUTAT , OM FARA CARACTER , UN KEGOS , UN INFRACTOR , HOT ….TOATE LA UN LOC , TOATA VIATA A CAUTAT CIOLANUL !!! NU STIE SA FACA NIMIC ,,,,TOATA CAMPANIA LUI A FOST ..NISTOR , NISTOR , NISTOR CA NU-I BUN , CA II HOT , SI ETC ,, STII HTUU STRIGAA HOTUUU!!!!!PE SCURT VOTATI CE VRETI VOI DAR NU DRAIA !!! VOTATI UN COPIL DE MILITIAN … UN FOST SECURIST , ADUCETI-VA AMINTE CE ” DOMN” ERA DRAIA …BATRANU ,… JUNIORU II MAI ORDINAR !!!!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare