Politica si administratie

Cât a costat modernizarea Laboratorului de Radiologie de la Spitalul Județean de Urgență Deva

Laboratorul de Imagistică și Ra­dio­logie de la Spitalul Județean de Ur­gență Deva își desfășura activitatea într-un spațiu complet neadecvat, greu accesibil. În scurt timp, lucrurile se vor schimba și în ceea ce privește serviciile de la acest laborator de la Spitalul Județean Deva.

Fonduri europene
În aceste condiții, conducerea Con­si­liu­lui Județean Hunedoara, preșe­din­tele Laurențiu Nistor, a decis să acce­seze fonduri europene pentru rea­li­za­rea unui laborator modern de radio­logie. Ceea ce s-a și întâmplat. Pro­iectul, realizat cu fonduri europene, vizează modernizarea extinderea și dotarea laboratorului de radiologie și imagistică medicală, a laboratorului de medicină nucleară, precum și a Ca­binetului de Pediatrie din policlinică. Valoarea totală a investiției se ridică la 15,5 milioane de lei.
Investițiile în sectorul sanitar nu se opresc aici. Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Laurențiu Nistor, a declarat în repetate rânduri că in­ves­tițiile în Sănătate sunt prioritare pentru instituția pe care o conduce. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura