Câştigătorii competiţiei nocturne Parângul Night Challenge

Ca de fiecare dată acest eveniment organizat în Valea Jiului se bucură de o participare numeroasă, iar la ediţia de anul acesta, a VIII-a, în condiţiile impuse de pan­demia de Covid-19, 50 de copii şi 100 de adulţi au dat curs provocării nocturne din Parâng.
Ca de fiecare dată Toma Coconea a fost pre­zent la startul întrecerilor alături de Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Pe­troşani, ambii susţinători ai acestui gen de întreceri.
Traseul dificil nu a pus probleme majore participanţilor, iar la final braşoveanul Leo­nard Mitrică a trecut linia de sosire după 42 min şi 35 secunde, fiind urmat de Ionatan Brînzaru şi Cristian Moşoiu, toţi înscrişi la categoria de vârstă 14-34 de ani. La cate­goria de vârstă 35-49 de ani a câştigat Florin Munteanu, iar la peste 50 de ani s-a impus Gheorghe Codrea. La categoria fe­mi­nin, până la 35 de ani s-a impus cunoscuta atletă Crina Buzgan, din Petroşani, urmată de Steluţa Raţiu şi Cristina Zălan, iar la peste 35 de ani a câştigat Ştefania Buzincu.
În probele de schi s-au evidenţiat Cristian Merce (categoria sub 35 de ani) şi Cătălin Dascălu (peste 35 de ani), iar la feminin Mara Voicu.
De remarcat că recordul de cursă ce datează din 2016 rămâne în picioare, iar bo­nusul de 3000 de lei se reportează pen­tru ediţia viitoare.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Atleţi hunedoreni la finala pe ţară a juniorilor II

Atleţii juniori de la categoria II sunt invitaţi să participe începând de vineri la întrecerile etapei finale de cadrul Campionatul

Medalia olimpică va fi premiată de către federaţia de lupte

Sportivii care vor reuşi să urce pe podium la Jocurile Olimpice de la Tokyo vor fi premiaţi de către Federaţia

Sprijin financiar pentru intreprinderile din domeniul turismului, structuri de cazare, structuri de alimentatie si agentii de turism (2)

În completarea materialului , pe această temă , publicat în data de 17 februarie 2021, arătăm că în Monitorul Oficial

Închide